Artsenpraktijk voor Homeopathie Amsterdam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordhollandstraat 50 , 1081 AV Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Artsenpraktijk voor Homeopathie Amsterdam

Kossakowski A S G is homeopatischi arts in AMSTERDAM waar u terechtkunt voor uiteenlopende klachten.
Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op een belangrijke natuurwet. Het is ontdekt door de arts en scheikundige Samuel Hahnemann (1755-1843). Hij ontdekte dat een stof die bij gezonde mensen bepaalde positieve verschijnselen opwekt en ook in staat is dezelfde soort verschijnselen bij zieken te genezen. Volgens de beginselen van homeopathie ontstaat een ziekte door een verstoring van het natuurlijk evenwicht in het lichaam. Door samen met de patiënt te zoeken naar de oorzaken van deze verstoring probeert de homeopathisch arts dit evenwicht lichamelijk en psychisch te herstellen. Waar naar gestreefd wordt is een balans tussen lichaam en geest te bewerkstelligen. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en de een beïnvloedt de ander op meerdere vlakken.

Het positieve aan homeopathie is dat het veilig kan worden toegepast bij allerlei klachten en geschikt is voor elke leeftijdscategorie. Vanwege de mildheid van de behandelingen wordt homeopathie daarom vaak toegepast bij kinderen. Bij veel chronische ziekten geeft homeopathie eveneens goede resultaten, omdat ze de integrale gezondheidstoestand en het algehele welbevinden aanzienlijk verbetert. Homeopathie helpt bovendien de bijwerkingen van veel ingrijpende reguliere middelen te verminderen. Homeopathie is onafhankelijk van elke ideologie of geloofsovertuiging en wordt over de gehele wereld toegepast. Het is een milde en effectieve manier om ziekten te behandelen.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Artsenpraktijk voor Homeopathie Amsterdam in Noordhollandstraat 50, Amsterdam Noord-Holland 1081 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1081 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817562]