atelier91: nieuwe verlichtingstrend met karakter

atelier91: nieuwe verlichtingstrend met karakter van Atelier91

Door: Atelier91  02-11-2011
Trefwoorden: Lampen, Hanglampen, Kroonluchter

atelier91 zet een nieuwe trend op het gebied van interieurverlichting. Deze lampenwinkel in hartje Amsterdam voert nu een verrassende collectie lichtontwerpen van toonaangevende fabrikanten, naast de met de hand vervaardigde lampen van designer Frank Seel. Net als bij de ontwerpen van Seel gaat het bij deze nieuwe collectie vooral om functionaliteit en uitgesproken design. Zo laten het ambacht en de traditie van Venetiaanse glasblazers zich uitstekend combineren met de nieuwste technieken in led-verlichting of met eigentijdse lampen van rvs of kunststof. De nieuwe collectie past binnen de filosofie van atelier91 om op een unieke lokatie bijzondere, hoogwaardige en karaktervolle verlichting te presenteren.

Trefwoorden: Design Lampen, Hanglampen, Kroonluchter, Lampen, Lampenwinkel, Lampenzaak, Tafellampen, Verlichtingswinkel, verlichtingszaak, Wandlampen

Andere producten en diensten van Atelier91

Het ambacht bepaalt opnieuw het lichtontwerp van Atelier91 thumbnail
23-01-2012

Het ambacht bepaalt opnieuw het lichtontwerp

Bijzondere lampenwinkel in Amsterdam met een keuze aan aparte lampen.


vorm, kleur, licht van Atelier91 thumbnail
18-03-2008

vorm, kleur, licht

Zondag 13 april 2008 van 15 uur tot 19 uur vindt de opening plaats van de expositie vorm, kleur, licht in atelier91 te Amsterdam.
Beeldend kunstenaar Paul Becx toont zijn werk te midden van de elegante ontwerpen van lichtdesigner Frank Seel. Uitbundige kleuren en organische vormen kenmerken de schilderijen en keramische wandobjecten van Paul Becx. Zwevend tussen abstract en figuratief ontvouwt zich een wereld waarin de toeschouwer zich volledig kan verliezen.

De expositie omvat