Nu online: vintage boutique www.atticempire.com

Nu online: vintage boutique www.atticempire.com van Attic Empire

Door: Attic Empire  06-06-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Vintage Tassen

Nu online: vintage boutique www.atticempire.com
Top vintage accessoires bij Attic Empire
 
AMSTERDAM – [7 juni 2011] Een vintage slangenleren handtas, een kleurige jaren vijftig pump of een originele Yves Saint Laurent-sjaal. De vintage collectie van Attic Empire bestaat uit exclusieve en stijlvolle mode-items waarmee je van je alledaagse outfit iets bijzonders maakt. Attic Empire heeft het beste uit elke stijlperiode. Bekijk de onlangs geopende webshop www.atticempire.com en laat je inspireren!
 
Drijvende kracht achter Attic Empire is Eefje de Bruijn, afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven.
Eefje de Bruijn is  productontwerper en illustrator en gaat nu back to her roots. Zij groeide op in de antiek- & curiosawinkel van haar ouders en heeft daardoor een zesde zintuig ontwikkeld voor mooie tweedehands spullen. Toen de nadruk in de winkel steeds meer op vintage kleding kwam te liggen, beleefde ze van dichtbij de hippies, punkers, new wavers, disco’s, en housers. Hier ontstond haar grote liefde voor modehistorie en design. De pareltjes uit de familiewinkel vormen de basis voor de collectie van Attic Empire. Stuk voor stuk items die niet alleen bijzonder zijn omdat ze authentiek zijn, maar omdat ze perfect aansluiten bij het hedendaagse modebeeld.
 
Alweer te laat voor je favoriete item?
Volg je ons op Facebook dan ontvang  je regelmatig een update over nieuwe artikelen. Je moet er wel snel bij zijn, want bijna alle items zijn uniek. Ben je te laat? Dan kun je als  ‘troost’ alsnog een Attic Empire tote bag van biologisch katoen kopen om de wereld your vintage way of life te laten zien. Ecologisch, duurzaam maar bovenal very fashionable.
 
Need advice?
Meestal weet je het meteen: met rode laarzen is mijn outfit af. Maar wie twijfelt, kan Attic Empire om advies vragen. Mail een foto van je outfit en Attic Empire zoekt er de passende accessoires bij. Ook als je op zoek bent naar een specifiek item dat (nog) niet in de webshop te vinden is, helpt Attic Empire met zoeken. Want dat is het leuke van vintage: je kunt je eigen persoonlijke stijl creëren en echt een statement maken. Opvallend of juist heel subtiel.
 
Cadeautje
Ter introductie van de nieuwe website krijgen shoppers bij hun aankoop op Attic Empire een armband cadeau. Ongeveer twintig mensen kunnen we blij maken, dus wacht niet te lang met bestellen en surf meteen naar atticempire.com voor accessoires met karakter. Vintage up your life!
 

Noot voor de redactie.
Voor meer informatie of high-res beeldmateriaal, kunt je contact opnemen met Eefje de Bruijn, info@atticempire.com,

Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, vintage handtassen, Vintage Tassen, Vintage Webshop,

Ander nieuws en updates van Attic Empire

Vintage webshop Attic Empire opent haar eerste winkel in Amsterdam-Noord van Attic Empire thumbnail
27-11-2012

Vintage webshop Attic Empire opent haar eerste winkel in Amsterdam-Noord

Vintage webshop Attic Empire opent haar eerste winkel in Amsterdam-Noord