Babymaxi.nl: BabyDorm kussen tegen plat hoofd bij baby

Babymaxi.nl: BabyDorm kussen tegen plat hoofd bij baby van Babymaxi - Draagzak.nl

Door: Babymaxi - Draagzak.nl  09-03-2012
Trefwoorden: Online Bestellen, Baby, Zwangerschap

Het speciaal ontwikkeld BabyDorm hoofdkussen van SimonNatal is een druk- en stressvrij hulpmiddel tegen schedelvervormingen (plat hoofdje) bij zuiglingen en baby’s.

De baby hoofdje wordt rond en bljft gezond. In het eerste levensjaar van een baby groeit het hoofdje het snelst. Als de baby een voorkeurshouding heeft en steeds op dezelfde zij ligt is de druk op de zachte schedel altijd gelijk en beïnvloedt de hoofdgroei. Aaan de kant waar de baby slaapt wordt het hoofdje plat of scheef.

Door het gebruik van het BabyDorm kussen wordt het achterhoofd zacht omsluiten, zonder dat het hoofd van de kind in de kussen wegzakt. Bovendien ligt het hoofdje op een membraan en de druk van het relatief zware schedel op de harde matras wordt geneutraliseerd. Dit voorkomt zo het afplatten van zowel de zijkant als het achterhoofd. Gelijktijdig vormt zich de schedel rond en gelijkmatig. Kleine vervormingen verdwijnen weer.

Aan BabyDorm zijn niet de bezwaren verbonden die de bestaande "baby"-kussens oftewel (vlak-) kussens met zich meebrengen:

In het BabyDorm-kussen kan het hoofdje van het kind niet te diep wegzakken, omdat het op een membraan ligt. Dat laat lucht door en houdt geen warmte vast, zodat er nooit sprake kan zijn van een teveel aan warmte.  

Bij BabyDorm kan het kind zijn hoofd draaien als het moet overgeven en het ademen wordt niet bemoeilijkt. Door het voorgevormd kuiltje en het membraan kan het braaksel ongehinderd wegvloeien en is er geen gevaar voor verstikking.  

Bij BabyDorm kan het kind 's nachts niet onder het kussen terechtkomen; het kussen sluit zich niet als andere kussens om het hoofd van het kind en glijdt zelfs bij een zachte draaiing van het hoofd van het gezicht weg. Bovendien staat het materiaal toe, dat de baby door de membraan kan ademen  

Het BabyDorm kussen kunt u bestellen bij

Over Babymaxi Babymaxi.nl ondersteunt ouders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment van kwaliteitsvolle draagzakken en draagdoeken en andere praktische producten voor baby’s en peuters. U vindt bij Babymaxi merken zoals Manduca NewStyle en BlackLine, ERGObaby Carrier, Boba Baby Carrier 3G, Bondolino, Storchenwiege, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Boba Wrap, ByKay,  Je Porte Mon Bébé, Totseat en BabyDorm Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Baby, Baby Producten, Kraamcadeau, Online Bestellen, Zwangerschap

Contact Babymaxi - Draagzak.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Babymaxi - Draagzak.nl

Ergobaby Swaddler - Ergonomische inbakerdoek nu bij Babymaxi.nl van Babymaxi - Draagzak.nl thumbnail
17-09-2013

Ergobaby Swaddler - Ergonomische inbakerdoek nu bij Babymaxi.nl

Incorrect inbakeren kan leiden tot heupdysplasie en andere problemen in de ontwikkeling van de heupen. Daarom is het heel belangrijk


Nu bij Babymaxi: Bondolino Classic, Bondolino Light en Bondolino Poplin van Babymaxi - Draagzak.nl thumbnail
02-02-2012

Nu bij Babymaxi: Bondolino Classic, Bondolino Light en Bondolino Poplin

Babymaxi is blij nu naast de Bondolino Classic draagzak ook de Bondolino modellen Light en Poplin in zijn assortiment te hebben.


Nieuw bij Babymaxi: ERGObaby Carrier Cassic, ERGObaby Sport en Performance Carrier van Babymaxi - Draagzak.nl thumbnail
29-11-2011

Nieuw bij Babymaxi: ERGObaby Carrier Cassic, ERGObaby Sport en Performance Carrier

Op zoek naar een leuke kerstcadeau? Babymaxi.nl biedt nu in haar assortiment de ERGObaby Carrier aan. De ERGObaby Carrier serie bestaat uit 3 modellen: ERGObaby Carrier Classic, ERGObaby Sport Carrier en ERGObaby Performance Carrier. Te bestellen bij www.babymaxi.nl inclusive GRATIS verzending.


Babymaxi.nl: Nieuwe webwinkel voor draagdoeken en draagzakken (babydragers) in Amsterdam van Babymaxi - Draagzak.nl thumbnail
25-10-2011

Babymaxi.nl: Nieuwe webwinkel voor draagdoeken en draagzakken (babydragers) in Amsterdam

Nieuwe webwinkel voor draagzakken en draagdoeken (babydragers) in Amsterdam.


Nieuw bij Babymaxi: Je Porte Mon Bébé, de elastische draagdoek uit Frankrijk van Babymaxi - Draagzak.nl thumbnail
25-10-2011

Nieuw bij Babymaxi: Je Porte Mon Bébé, de elastische draagdoek uit Frankrijk

Babymaxi verbreedt zijn assortiment aan rekbare draagdoeken met Je Porte Mon Bébé.


Nu nieuw bij Babymaxi: Totseat – de opvouwbare kinderstoel voor op reis van Babymaxi - Draagzak.nl thumbnail
18-07-2011

Nu nieuw bij Babymaxi: Totseat – de opvouwbare kinderstoel voor op reis

Babymaxi.nl breidt haar assortiment aan babyproducten met Totseat uit.