STORCHENWIEGE BABY CARRIER - Draagzak - Babydrager

STORCHENWIEGE BABY CARRIER - Draagzak - Babydrager van Babymaxi - Draagzak.nl

Door: Babymaxi - Draagzak.nl  18-03-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Zwangerschap

De comfortabele draagzak voor babies en kinderen uit Storchenwiege draagdoekstof is de perfecte combinatie van voordelen die Storchenwiege draagdoeken bieden tezamen met die van een zachte draagzak - vanaf de geboorte tot peutertijd.

Met de Storchenwiege draagzak kunt u uw kind vanaf de geboorte (ongeveer 3 kg) comfortabel dragen tot ongeveer 3 jaar (of ongeveer 15 kg) buik op buik en op uw rug.

De Storchenwiege BabyCarrier is gemaakt van 100% katoen met behulp van Storchenwiege draagdoekstof, die een diagonaal elastisch weefsel is en vele jaren getest. Aangezien er geen vulling in het ruggedeelte zit, brengt het de ondersteunende werking van de diagonaal elastische geweven Storchenwiegestof ideaal naar voor.

De brug tussen de benen van het kind kan wijder worden gemaakt, zodat het kind, ongeacht de leeftijd, altijd anatomisch correct zit in de "kikker" positie die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van jonge heupen.

Het comfort van de Storchenwiege babydrager wordt afgerond door een geïntegreerde hoofdsteun en een capuchon. Het rugdeel kan ook worden verlengd. Het wordt nog comfortabeler om dragen dankzij de gecapitonneerde schouderbanden en een riem die ook gepolsterd en verstelbaar is, met een breakaway gesp.

De Storchenwiege draagzak combineert perfect de voordelen van de Storchenwiege draagdoeken met die van een zacht gestructereerde draagzak. De Storchenwiege BabyCarrier kan in no-time worden bevestid: vanaf het begin zullen u en uw baby zich nauw verbonden voelen, veilig en gezond!Trefwoorden: Baby Producten, Babydrager, Buikdrager, Draagzakken, Kraamcadeau, Online Bestellen, Online Winkel, Rugdrager, Zwangerschap

Contact Babymaxi - Draagzak.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share