STORCHENWIEGE Ringsling

STORCHENWIEGE Ringsling van Babymaxi - Draagzak.nl

Door: Babymaxi - Draagzak.nl  18-03-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Zwangerschap

Praktisch en eenvoudig aan te trekken:

De Storchenwiege RingSling, gemaakt van het bewezen Storchenwiege slingmateriaal, kan in 1 maat door verschillende gebruikers gedragen worden.

Met hulp van de Storchenwiege RingSling, kunt u:
• De ringsling als heupdrager, buikdrager of rugdrager gebruiken.

• Uw kind gemakkelijk en snel dragen, maar nog steeds met beide handen vrij voor hun broers of zussen of het werk dat u moet doen.
• Eenvoudig barrières nemen, zoals trappen, instappen in de bus of trein, of ruwe of onregelmatige paden.
• Uw peuter een rustpauze geven als ze leert lopen en nog niet goed lange afstanden kan gaan.

Wat maakt de Storchenwiege RingSling zo speciaal?
• De Storchenwiege RingSling komt met gedetailleerde instructies over hoe te dragen en een waszak om uw wasmachine en de Storchenwiege RingSling aluminium ringen te beschermen.

• De Storchenwiege RingSling is gemaakt van 100% katoen; de speciale Storchenwiege stof is bekend om zijn extreem goede diagonale elasticiteit. De Storchenwiege RingSling ondersteunt daarmee het kind stevig en omhult het lichaam als een stevige bandage. Dit garandeert een veilig, comfortabele gevoel bij het dragen van uw kindje.

• De stof van de Storchenwiege RingSling is gecertificeerd in overeenstemming met de Öko-Tex 100 standaard voor baby's. Op deze manier kunt u er zeker zijn dat het absoluut veilig is voor de gezondheid van uw kind.

Trefwoorden: Baby Producten, Babydrager, Buikdrager, Draagdoeken, Kraamcadeau, Online Bestellen, Online Winkel, Ringsling, Zwangerschap,

Contact Babymaxi - Draagzak.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share