Bain & Company

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amstelplein 1 , 1096 HA Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Bain & Company

Bain & Company is een toonaangevend, wereldwijd adviesbureau dat klanten helpt op het gebied van strategie, bedrijfsvoering, technologie, organisatie en fusies & overnames. Bain is opgericht in 1973 vanuit het principe dat Bain consultants altijd hun succes dienen te meten op basis van het financiële resultaat van hun klanten. De beurswaarde van Bain-klanten is vier keer zo snel gegroeid als het beursgemiddelde. Met 50 kantoren in 32 landen werkt Bain voor bedrijven in alle sectoren, zowel grote multinationals en mid-caps alsook private equity. Het Amsterdamse kantoor is in 1998 opgericht.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bain & Company in Amstelplein 1, Amsterdam Noord-Holland 1096 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Consultancy diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Consultancy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1096 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3779871]