Bakker Inkoop Inboedels

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Purmerweg 12 , 1023 BA Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Bakker Inkoop Inboedels

Sinds 2003 doen wij ontruimingen van woningen,garages,zolders, bedrijfspanden etc. Wij leveren deze bezemschoon op naar bijvoorbeeld woningbouw normen.Onverkoopbare spullen en vloerbedekking bieden wij aan bij de milieustraat bij u in de buurt,of zetten wij op straat wanneer het grofhuisvuil wordt opgehaald om kosten te drukken.Verkoopbare spullen verkopen wij o.a op het waterlooplein in Amsterdam.Dankzij dit verkoop punt op de markt kunnen wij Integenstelling tot veel andere kringloopbedrijven OOK BE TALEN voor uw inboedel als die waardevol blijkt te zijn. Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk spullen een tweedekans te bieden.
Ook komt het voor dat wij gedeeltelijke inboedels opkopen en bijv. de familie de rest zelf opruimt.Alles is mogelijk wij ontruimen naar uw wensen.Tevens kopen wij verzamelingen, boeken,lp,s en partijhandel. Als u alleen uw bankstel of bijv. eethoek kwijt wilt kunnen wij daar helaas niet voor komen. Wij zijn flexibel,betrouwbaar en snel!!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Clothing & Shoe Stores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bakker Inkoop Inboedels in Purmerweg 12, Amsterdam Noord-Holland 1023 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1023 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819875]