Creativity in the city

Door: Beagle Creatieve Marketing Agency  04-04-2006
Trefwoorden: Marketing, Verhuizing

Huffnagel wederom op de bres voor vestiging creatieven in centrum Amsterdam

Amsterdam, 4 april 2006 – Aanstaande vrijdag 7 april om 19.00 uur verricht city marketing specialist Frits Huffnagel de officiële opening van het nieuwe kantoor van Beagle Creative Marketing Agency aan het Rokin 117 te Amsterdam. Het bureau dat bedrijven adviseert en ondersteunt bij de invulling en uitvoering van innovatietrajecten, maakt met de verhuizing naar het hartje van Amsterdam een statement voor ‘Amsterdam als creatieve hoofdstad van Nederland en Europa’”, aldus directeur van Beagle, Philip Elias.

De verhuizing van Beagle naar het hart van Amsterdam is een schoolvoorbeeld van ‘Creativity in the city’, een ideaalbeeld dat stedelijk econoom Richard Florida schetst in zijn boek ‘The Rise of the Creative Class’. In dat boek zet Florida uiteen hoe creativiteit regionale welvaart waarborgt in de globaliserende economie. Groot voorstander van de vestiging van de creatieve industrie in Amsterdam, is oud-wethouder van Financiën en Economische Zaken, Frits Huffnagel. Huffnagel is city marketing specialist bij Berenschot en verricht vrijdag de officiële opening van het pand. “De vestiging van creatieve dienstverlening in het centrum van Amsterdam, waar vroeger de financiële dienstverlening de dienst uit maakte, moedig ik zeer aan. De potentie van die industrie wordt naar mijn mening nog steeds onderschat. Londen heeft de creatieve industrie bestempeld als de meest belangrijke groeisector en het is tijd dat Amsterdam dat ook doet.”

In een periode van zes jaar is Beagle uitgegroeid tot een succesvol bureau dat organisaties als Akzo Nobel, KLM, Philips en Unilever helpt bij de invulling en uitvoering van innovatietrajecten. “Bedrijven weten ons steeds vaker te vinden voor het concretiseren en ontwikkelen van concepten waar het bedrijf én de consument enthousiast over zijn.” Het team van Beagle bestaat inmiddels uit elf personen en er is ruimte voor uitbreiding in het nieuwe pand,” aldus Philip Elias.

Het nieuwe adres van Beagle Creative Marketing Agency, is Rokin 117, 1012 KP te Amsterdam. Telefoon: 020-4231990.

Trefwoorden: Marketing, Verhuizing

Contact Beagle Creatieve Marketing Agency

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share