Bijlmer Alphega-apotheek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Annie Romeinplein 34 , 1103 JL Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Bijlmer Alphega-apotheek

Bij Bijlmer Kringapotheek kunt u terecht voor geneesmiddelen, gezondheidsadvies (waaronder gezondheidscheck, weerstandscheck, incontinetie-advies, gezondheidsfolders, etc.), en kunt u online medicijnen of verzorgingsproducten bestellen.

Onze apotheek verstrekt niet alleen medicijnen, we vinden het ook heel belangrijk u goed te adviseren over gezondheid en geneesmiddelgebruik. We geven onze klanten onafhankelijk advies en geven voorlichting en begeleiden uw medicijngebruik. Ook besteden wij veel aandacht aan het voorkomen en signaleren van bijwerkingen.

Kring-apotheek is jouw deskundige partner in gezondheid. Wij begrijpen op welke momenten we er voor je moeten zijn. 'Zorg voor je gezondheid' geeft aan dat het voor ons draait om jouw gezondheid en die van de mensen om je heen. Wij leveren hiervoor de beste zorg met persoonlijke aandacht en service.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pharmaceutical Raw Materials

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Bijlmer Alphega-apotheek in Annie Romeinplein 34, Amsterdam Noord-Holland 1103 JL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verzorgingsproducten diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Verzorgingsproducten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1103 JL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817059]