Blauw Tekstra Uding Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Overschiestraat 186 K , 1062 XK Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Blauw Tekstra Uding Advocaten

Over onze identiteit kan geen misverstand bestaan: wij zijn een advocatenkantoor dat sinds onze oprichting in 1993 inmiddels vanuit Amsterdam, een eigen plaats heeft verworven binnen de Nederlandse advocatuur. Wij passen onze juridische expertise op een dusdanige praktische manier toe dat wij niet vanuit de ivoren toren adviseren, maar voor onze cliënten een trusted business partner zijn. Deze klantgerichte benadering komt voort uit onze interesse in de dynamiek van het ondernemerschap in al zijn facetten. Daarbij bieden wij oplossingen die beduidend verder gaan dan het juridisch analyseren van een probleem. Het is deze aanpak die vele nationale en internationale cliënten heeft doen besluiten voor Blauw Tekstra Uding advocaten te kiezen.

Door de compacte opzet van ons kantoor en het werken in teams, zijn de verantwoordelijke advocaten steeds op de hoogte van uw zaak.

Wij kiezen bewust voor vier aandachtsgebieden, te weten: vennootschaps- en investeringsrecht, informatica- en intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en insolventierecht. Op deze terreinen hebben wij hoogwaardige expertise in huis en verlenen wij full service, waardoor wij in staat zijn onze cliënten te adviseren over al hun juridische problemen op deze gebieden. Bovendien procederen wij zonodig voor onze cliënten (bijvoorbeeld in kort geding) en treffen daarbij desgewenst andere rechtsmaatregelen, zoals het leggen van beslagen. Daarbij gaat ons plezier in het werk hand in hand met onze gedrevenheid het best mogelijke resultaat voor onze cliënten te bereiken. Wij investeren voortdurend in de verhoging van ons kennis en serviceniveau om een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Winstgevendheid is vanzelfsprekend een vereiste, maar winstmaximalisatie is voor ons geen doel op zich. Onze declaraties zijn voorzien van overzichtelijke specificaties en onze tarieven zijn zeer concurrerend.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Blauw-Tekstra-Uding-Advocaten/222662567746877

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blauw Tekstra Uding Advocaten in Overschiestraat 186 K, Amsterdam Noord-Holland 1062 XK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1062 XK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819940]