(BlikOp)Kunstmarkt volop in beweging

(BlikOp)Kunstmarkt volop in beweging van Blikopkunst

Door: Blikopkunst  07-04-2009
Trefwoorden: Marketing, Betaalbaar, Uniek

AMSTERDAM – 7 april 2009
Kunst kopen was nog nooit zo bereikbaar voor het grote publiek. De volledig vernieuwde website van BlikOpKunst.nl zorgt ervoor dat betaalbare kunst via internet binnen handbereik is voor kunstzoekers. Op de website krijgt elke kunstenaar kosteloos een eigen galerie om zichzelf te presenteren en zijn of haar werk tentoon te stellen. Zo maakt BlikOpKunst het mogelijk om echte unieke kunstwerken in huis te halen tegen de meest aantrekkelijke prijzen.

Eenvoudig zoeken, betrouwbaar kopen, van kwaliteit genieten
Via de speciaal ontwikkelde website is het mogelijk om gericht te zoeken naar een passend kunstwerk dat u vervolgens in verschillende interieurs kunt bekijken. Uw betaling wordt pas aan de kunstenaar overgemaakt nadat u het kunstwerk thuisbezorgd heeft gekregen en naar volle tevredenheid aan de muur heeft hangen.

Focus op kunst
Kunstenaars kunnen zich volledig richten op waar ze goed in zijn: het maken van kunst. BlikOpKunst.nl is van mening dat kunstenaars zich niet druk zouden hoeven maken over reclame, promotie, verkoop en andere marketingtechnische zaken. Zij neemt voor de kunstenaars de communicatie en marketingactiviteiten uit handen. Voor de kunstliefhebber moet het een genot zijn om op deze state-of-the-art website een kunstwerk naar smaak te vinden…en te kopen!


Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:


Website:                   http://www.blikopkunst.nl
Contactpersoon:    Lieke Visser, Communicatie en Marketing
Telefoon:                  020 7854602
E-mail:                       [email protected]

Trefwoorden: Betaalbaar, Blik Op Kunst, Eenvoudig, Kunst Kopen, Kunstenaars, Makkelijk, Marketing, Uniek,