Industrieel Ontwerp

Door: Bluelarix Designworks  06-06-2012
Trefwoorden: Industrieel Ontwerp, Industrieel Ontwerpen, Industrieel Design

http://www.bluelarix.com/nl/lp/industrieel-ontwerp

Trefwoorden: Consumenten Product, Industrieel Design, Industrieel Ontwerp, Industrieel Ontwerpbureau, Industrieel Ontwerpen,

Andere producten en diensten van Bluelarix Designworks

21-06-2010

Design Inspiratie - Juni 2010

Schoenen van bal De voetbalschoenen van Sebastian E. zijn gemaakt uit leer van afgedankte ballen. In Zuid Amerika hebben kinderen


16-09-2009

Industrieel Design Nieuws - September 2009

Inspirerend nieuws uit de wereld van design en productontwikkeling, nieuwe producten, nieuwe concepten.


09-09-2009

Loyale klanten door design

Uw klanten willen een bijzondere ervaring met producten. U kunt ze dat geven door een goede vormgeving, excellente verpakking, uitmuntende service, sterke branding en uitgekiend gebruikersgemak. Kortom door design in te zetten op alle aspecten die de ervaring van uw klant bepalen en door design tot uw strategie te maken. Dan blijven ze loyaal aan u.


08-09-2009

Design Quickstart

De Design Quickstart is de beste manier om te starten als u een nieuw product wilt ontwikkelen en op de markt wilt zetten. Het is een flexibel en overzichtelijk project met de focus op analyse van uw situatie, de gebruiker, vormgeving en concept design. Vanzelfsprekend houden we rekening tijdens het project met reproduceerbaarheid en maakbaarheid binnen uw productie omgeving of binnen de omgeving van uw leveranciers.


Industrieel Design Nieuws - Augustus 2009 van Bluelarix Designworks thumbnail
19-08-2009

Industrieel Design Nieuws - Augustus 2009

Hologram die is te voelen. Onderzoekers van de Universiteit van Tokyo hebben hologrammen ontwikkeld die tactiele feedback geven. Het is een ding om virtuele drie dimentionale regendruppels te zien vallen, maar iets heel anders om dat ook nog te voelen met je huid, terwijl de regendruppels niet bestaan.


Capto, een nieuwe tool voor de papierindustrie. van Bluelarix Designworks thumbnail
17-08-2009

Capto, een nieuwe tool voor de papierindustrie.

Capto: lichter, goedkoper, functioneler en ergonomischer dan de concurrentie. Een handige tool voor operators in de papierindustrie.


20-07-2009

Industrieel Design Nieuws | Juli 2009: Vakantie, Wasara, B-touch Telefoon

Nieuws uit de wereld van industrial design.


08-07-2009

Onze visie op industrieel design

Wij houden van het ontwerpen van producten die ons leven eenvoudiger, veiliger en interessanter maken. Onze productontwerpen zijn niet zomaar nieuwe vormen voor bestaande producten, maar een kleine stap in de toekomst.


18-06-2009

Product Design Nieuws | Toilet Boek, Bamboolarule, Linea Sucree

De wc wordt breed geaccepteerd als een plaats om te lezen. Maar er is een nieuw woord in opkomst: de wc-papier-triller. Koji Suzuki is de Japanese auteur van deze horror novelle in 9 hoofdstukken. Pas alleen op dat niemand sneller leest dan jij.


19-05-2009

Product Design Nieuws | Sixth Sense, Sandviper, Firo, Nendo, Hono

Inspirerende nieuwe ideeen en producten, nieuwes uit de wereld van design, creativiteit en innovatie. Kijk voor meer informatie op de website van industrieel ontwerpbureau Bluelarix Designworks /


27-04-2009

Product Design Nieuws: Piel, Cable Sketch, Mercedes, 360 paper bottle

Nieuwe producten, nieuwe concepten en nieuws uit de wereld van industrieel design, concept design en productontwikkeling.


Makkelijker voor MKB ondernemers om te innoveren met design van Bluelarix Designworks thumbnail
30-03-2009

Makkelijker voor MKB ondernemers om te innoveren met design

Innovatie is belangrijk, dat weten we allemaal. En innovatie wordt voor een belangrijk deel bepaald door "design denken", zowel voor de ontwikkeling van nieuwe diensten als producten

Vooral MKB ondernemers zien nog niet altijd de meerwaarde om samen met een designbureau te werken aan nieuwe producten, terwijl de investering in de samenwerking juist op lange termijn veel meer oplevert.


Snooc: innovatief concept voor stijltang van Bluelarix Designworks thumbnail
30-03-2009

Snooc: innovatief concept voor stijltang

Bluelarix Designworks komt met een vernieuwend concept voor een stijltang. Wereldwijd worden vele positieve reacties ontvangen op het design, vooral van jonge vrouwen.

Lees meer op de website van

17-02-2009

Product design nieuws: Siftables, X30 rolstoel, Snooc, ATC brandblusser

Product design nieuws: Siftables, X30 rolstoel, Snooc, ATC brandblusser