Bodopuwpand.nl biedt financiële armslag aan ondernemers

Door: Bodopuwpand  23-03-2007
Trefwoorden: Ondernemers, Onroerendgoed, Bedrijfsonroerendgoed

Veel kleinere ondernemers die tegen het eind van hun werkzame leven lopen kennen het
probleem: geen pensioen opgebouwd maar wel een kapitaal bedrijfspand. Ook startende ondernemingen hebben vaak last van de financiële druk die een bedrijfspand kan geven op het financiële resultaat. Deze problemen horen vanaf begin dit jaar tot het verleden. Via internet - dus laagdrempelig maar zeer discreet - is er nu de mogelijkheid om eigen bedrijfsonroerendgoed aan te bieden voor 'sale and leaseback' aan een gerenommeerde vastgoedbelegger.

Bodopuwpand.nl is ontwikkeld door TMV in samenwerking met DeenikWeijnen Vastgoed BV uit Amsterdam. Een gerenommeerde Amsterdamse vastgoedbelegger die haar beleggingsportefeuille sterk wil uitbreiden. Bodopuwpand.nl is daarbij niet op zoek naar grote kantoorgebouwen, maar vooral naar kleinere en middelgrote objecten die door veel partijen worden genegeerd. Via bodopuwpand.nl worden vraag en aanbod zeer laagdrempelig bij elkaar gebracht. Makkelijk voor ondernemers en het bespaart DeenikWeijnen een groot aantal acquisiteurs. In plaats van op zoek te gaan naar geschikte objecten wordt het aanbod nu via een internet site kenbaar gemaakt. Dat is uniek voor Nederland.

Bodopuwpand.nl blijkt in de eerste maanden van haar bestaan al zeer succesvol. Tientallen ondernemers hebben hun verkoopwensen kenbaar gemaakt. Gesprekken tussen ondernemers en specialisten van DeenikWeijnen hebben plaatsgevonden en de eerste transacties worden voorbereidt.

Trefwoorden: Bedrijfsonroerendgoed, Ondernemers, Onroerendgoed