Boekhandel Mulder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cornelis Schuytstraat 14 , 1071 JH Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Boekhandel Mulder

Boekhandel Mulder is sinds 1931 gevestigd in de Cornelis Schuystraat.

Het assortiment in de lichte en overzichtelijke winkel is afgestemd op onze bezoekers: de buurtbewoners en de vele passanten die aangetrokken worden door de uitstraling van de Cornelis Schuyt en haar omgeving.

Als zelfstandige boekverkopers houden we rekening met uw interesses. Naast veel literatuur, kinderboeken en reisgidsen vindt u een ruime keuze in non-fictie boeken, van koken tot management, van interieur tot psychologie, en uiteraard een flinke rubriek Engelse en Amerikaanse romans.

Verder natuurlijk een uitgebreide afdeling binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften met een duidelijk profiel: geen puzzel- en computerbladen, maar veel op gebied van mode en interieur, glossy's, gossip, human interest en opinie, kinder- en jeugdbladen etc.

Tenslotte een gevarieerde, regelmatig wisselende selectie wenskaarten en een compact maar handig assortiment kantoorartikelen, cadeaupapier et cetera. Dit wordt jaarlijks vanaf september aangevuld met kalenders en agenda’s.

Boeken kopen is leuk, maar kiezen is soms lastig: ons team staat u hierbij graag terzijde. Bestellen kan altijd, in principe zonder kosten met een levertijd van twee dagen. Stap even binnen als u in de buurt bent, we zullen u graag begroeten!

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bookstores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boekhandel Mulder in Cornelis Schuytstraat 14, Amsterdam Noord-Holland 1071 JH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Boeken diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Boeken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1071 JH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3763079]