Braspenning BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: tt. Melissaweg 10 , 1033 SR Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Braspenning BV

Roest en metaal zijn helaas onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Maar niet als het aan Braspenning ligt.
Iedereen weet, dat wanneer roestvorming één keer is begonnen, de rotte plekken zich razendsnel uitbreiden. Het is dan ook van het grootste belang, metaal brandschoon te maken en te houden.
Roestvrij.
Stralen is de beste manier om corrosie te verwijderen. Hiermee maakt u de ondergrond egaal en creëert u de basis voor een perfecte afwerking. Om nu te voorkomen, dat het blanke materiaal opnieuw wordt aangetast, moet het afgesloten worden van schadelijke invloeden van buitenaf. Dit is alleen mogelijk met een goede coating. Maar zelfs de beste primer is nutteloos, als deze niet op de juiste manier is aangebracht. Daarom kiest u voor Braspenning. Want wij leveren de beste conservering voor ieder denkbaar object.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Braspenning/237655606269738

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Braspenning BV in tt. Melissaweg 10, Amsterdam Noord-Holland 1033 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1033 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821796]