Bredero Beroepscollege

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meeuwenlaan 132 , 1022 AM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Bredero Beroepscollege

Leer jij ook graag door te doen? Dan voel jij je vast thuis op het Bredero Beroepscollege. Het is een veilige school met een
prettige leeromgeving. Door ons unieke carrousel programma word je vanaf het eerste leerjaar begeleid
met het maken van je keuze voor het vervolgonderwijs (mbo). We bieden vier profielen aan: Economie & Ondernemen, PIE (produceren, installeren en energie), BWI (bouwen, wonen en interieur) en Dienstverlening & Producten. Dit is een intersectoraal programma. Je werkt in een echt restaurant, een kantoor of een winkel. In onze techniekomgeving hebben we een bouwplaats en een servicewerkplaats en doen we aan metaalbewerking. Bij ons krijg je dus de kans om alle beroepen echt te beleven voordat je een keuze maakt.

Wij bieden extra aandacht en zorg in de vorm van lesbegeleiding en sociale trainingen. Ook worden er leuke culturele en sportieve activiteiten georganiseerd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/BrederoBeroeps

Categorieën: Schools, Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bredero Beroepscollege in Meeuwenlaan 132, Amsterdam Noord-Holland 1022 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1022 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817366]