Bredero Mavo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gare du Nord 5 , 1022 LD Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Bredero Mavo

Bredero Mavo is een openbare school voor vmbo-t en havo. De school telt ongeveer 350 leerlingen en is gevestigd in een nieuw schoolgebouw in het centrum van Amsterdam-Noord. Als je bij ons een diploma behaalt, heb je een streepje voor. Naast de algemene vakken ontwikkel je namelijk ook aanvullende communicatieve en ondernemende vaardigheden zoals: presenteren, samenwerken, netwerken, reflecteren, initiatief nemen, onderzoeken en organiseren. Op de Bredero Mavo kun je de vmbo theoretische leerweg volgen of instromen in de tweejarige mavo/havo brugklas en je havo-diploma behalen. Je kunt examen doen in tekenen, LO2 (sportklas) en ICT/Media en vormgeving.

Het leren, het ontdekken van je talenten en jouw ontwikkeling staat centraal. En natuurlijk heel belangrijk: jouw toekomstige beroep. Dit doen we door samen actief aan een beroepsbeeld te werken; wat houdt een bepaald beroep in en wat kun je er later mee?

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons je vmbo-t of havo-diploma haalt. Maar met dit diploma ben je er nog niet; je bent nog niet klaar voor de arbeidsmarkt. Je zult dus nog even verder moeten leren. Dat kun je op het mbo doen of misschien wil je wel verder leren op het hbo. De mbo-opleidingen van het ROCvA zitten in hetzelfde gebouw en door de goede samenwerking kun je makkelijk doorstromen naar een vervolgopleiding.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/BrederoMavo

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bredero Mavo in Gare du Nord 5, Amsterdam Noord-Holland 1022 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1022 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3720679]