Broekmans & Van Poppel Muziekhandel BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Baerlestraat 92 , 1071 BB Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Broekmans & Van Poppel Muziekhandel BV

Welkom op de website van Broekmans & Van Poppel B.V.

Momenteel heeft Broekmans & Van Poppel twee winkels, één in Amsterdam en één in Utrecht met bladmuziek, boeken over muziek, cadeauartikelen, metronomen etc. De winkel in Amsterdam heeft tevens een afdeling Compact Disks gespecialiseerd in het klassieke repertoire.

De uitgeverij heeft een groot aantal uitgaven, voornamelijk op het educatieve vlak zoals bijvoorbeeld de Nederlandse vertaling van een aantal delen van de bekende Alfred Piano Methode, en een Fluit-Serie met daarin een aantal belangwekkende en bijzondere uitgave

Op onze website kunt U zoeken door de achternaam van een componist, een titel of beiden in te voeren. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u de optie uitgebreid zoeken gebruiken om te zoeken op een componist, op een instrument, of op een titel apart, of combinatie daarvan.

Wij leveren alle bestaande bladmuziek voor elk type instrument uit voorraad en/of op bestelling. Kunt u niet vinden wat u zoekt maak dan gebruik van het speciale bestelformulier.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Broekmans & Van Poppel Muziekhandel BV in Van Baerlestraat 92, Amsterdam Noord-Holland 1071 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accessoires diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Accessoires per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1071 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769673]