Buro Britain presenteert Break Away krant 2009

Buro Britain presenteert Break Away krant 2009 van Buro Scandinavia

Door: Buro Scandinavia  01-04-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Familie

Groot-Brittannië en Ierland specialist Buro Britain geeft deze week haar nieuwe shortbreak programma Break Away 2009 uit. De Break Away krant staat wederom vol met leuke aanbiedingen, die aan de hand van een aantal thema’s zijn samengesteld en is nu een heel jaar geldig. De verschillende arrangementen zijn tot stand gekomen in samenwerking met de ferrymaatschappijen Stena Line en DFDS Seaways.

De volgende thema’s worden in de krant gepresenteerd:
High Tea, Treasure Hunts, Antiques in Britain, Romantic Roads, Wining & Dining, Jane Austen’s England, Heroes of the Highlands, Hiking & Biking, Shop till you drop, Family Fun en Sandy Beaches.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Britain over de nieuwe Break Away: “Shortbreaks blijven populair en daarom presenteren wij vol trots weer een bijzondere Break Away. Opnieuw hebben we aan de hand van interessante thema-artikelen leuke arrangementen samengesteld, waarbij we ons hebben gericht op korte reizen voor met z’n tweeën en korte reizen voor het hele gezin. Groot-Brittannië leent zich uitstekend voor korte vakanties. Je bent er zo, het landschap is afwisselend, de steden bruisen en de infrastructuur is uitstekend. Het is bovendien heel voordelig om nu naar Groot-Brittannië op vakantie te gaan, omdat de Britse pond historisch laag staat.”

Het nieuwe shortbreak-programma loopt van april 2009 tot en met maart 2010.

Kijk voor meer informatie over shortbreaks en rondreizen in Groot-Brittannië of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscanbrit.nl.

Trefwoorden: Familie, Reizen, Shortbreak, Vakantie,