window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":35,"ttGuid":"150F1663F6C73394","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 12" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Buro Scandinavia introduceert Vakantiepark Lalandia Billund in Denemarken

Buro Scandinavia introduceert Vakantiepark Lalandia Billund in Denemarken van Buro Scandinavia

Door: Buro Scandinavia  26-01-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Accommodatie

De vakantiewoningen zijn beschikbaar vanaf ca. 60 m2 en ontworpen voor max. 4 personen met één kind van 0-3 jaar oud. Het vakantiepark ligt in het midden van Jutland met de duinen en de Noordzeekust op slechts een uur rijden afstand. In de buurt liggen de middeleeuwse stadjes Ribe en Kolding met het prachtige kasteel Koldinghus en het safaripark Givskud Zoo.

 

Bij de receptie van Lalandia Billund kunnen bezoekers de LEGOLAND Billund Resort Pass kopen voor onbeperkt toegang tot dit pretpark dat de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een park van wereldformaat. In het park zelf bevinden zich diverse attracties voor jong en oud, zoals de 16 meter hoge achtbaan, X-treme Racers, de Pirate Lagoon en het nieuwe bloedrode piratenschip waar bezoekers hun zeebenen kunnen testen. Voor de kleinere bezoekers is er DUPLO Explore Land en de ouderen kunnen genieten van Miniland. Het gaat hierbij om bijzondere en beroemde gebouwen uit de hele wereld in het klein, opgebouwd uit miljoenen LEGO® steentjes.

 

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia BV over de nieuwe accommodatie: “We zijn erg blij dat we dit prachtige vakantiepark aan ons assortiment hebben toegevoegd. Het is door zijn ligging pal naast LEGOLAND uitermate geschikt voor families met zowel hele kleine, als iets oudere kinderen. Ideaal ook voor een familie-uitstapje, bijvoorbeeld als alternatief van het geijkte Disneyland Parijs. Ik verwacht er dan ook veel van.”

Trefwoorden: Accommodatie, Denemarken, Pretpark, Reisgids, Reizen, Vakantie, Vakantiepark