Cruisen met Buro Scandinavia

Cruisen met Buro Scandinavia van Buro Scandinavia

Door: Buro Scandinavia  26-02-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reisbureau, Touroperator

Vanuit IJmuiden vertrekt het MS Braemer, een 4-sterren cruiseschip, voor een 7-daagse cruise langs de Noorse kust. Het is de manier om kennis te maken met de bijzondere fjorden en de gezellige stad Bergen. Vertrek op 30 augustus 2009.

Het MS Braemer vaart voor de 15-daagse cruise vanuit IJmuiden naar St. Petersburg via Stockholm en Helsinki naar het ‘Venetië van het Noorden’, zoals St. Petersburg ook wel genoemd wordt. Vertrek op 2 augustus 2009.

Voor het 15-daagse avontuur naar de Noordkaap vertrekt het MS Braemer op 16 augustus 2009 vanuit IJmuiden voor een cruise langs de westkust van Noorwegen. Een reis langs afwisselend fjorden en bergen en met als hoogtepunt een bezoek aan de Noordkaap.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia BV over het nieuwe aanbod: “Noord-Europa is een fantastische cruisebestemming. We zijn dan ook erg blij dat we met deze drie prachtige cruises nu een nog completer programma kunnen aanbieden. De Noorse fjorden zijn fenomenaal om vanaf het water te bewonderen, maar ook de Oostzee met haar leuke kustplaatsen is ideaal voor het maken van een cruise.”

Buro Scandinavia biedt naast bovengenoemde nieuwe cruises ook avontuurlijke expeditiecruises aan naar Spitsbergen, Groenland, Antarctica, Falkland Eilanden en Zuid-Georgië (Antarctica). Reizigers hebben een keuze uit acht verschillende expeditiecruises die elk onvergetelijke hoogtepunten hebben. Denk aan fascinerende ijsbergen en gletsjers, walrussen, walvissen en ijsberen bij Spitsbergen, nederzettingen van Inuït in Groenland, pinguins en zeeolifanten op Antarctica, etc.

Kijk voor meer informatie over de cruises of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscanbrit.nl.

Trefwoorden: Cruise, Expeditie, Reisbureau, Touroperator, Vakantie, Zeereis