Met Buro Britain en de familie naar Groot-Brittannië

Met Buro Britain en de familie naar Groot-Brittannië van Buro Scandinavia

Door: Buro Scandinavia  09-03-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Rondreis

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia BV over de nieuwe reis: “De Engelse zuidkust heeft een mild klimaat vanwege de warme golfstroom. Deze rondreis is dan ook ideaal voor een strandvakantie, gecombineerd met fietsen in het New Forest of een bezoek aan Isle of Wight, maar ook een bezoek aan het pretpark op Land’s End is een aanrader. De Cotswolds zijn ook prachtig en met een beetje geluk kun je er een duck race of cheese rolling wedstrijd meemaken. Het is bovendien heel voordelig om nu naar Groot-Brittannië op vakantie te gaan, omdat de Britse pond historisch laag staat.”

Buro Britain biedt naast Rosie nog meer rondreizen naar Groot-Brittannië aan. Ook andere reizen die zeer geschikt zijn voor families met kinderen. In de reisgidsen van Buro Britain en Buro Scandinavia en op de website www.buroscanbrit.nl worden familievriendelijke reizen speciaal aangegeven door Olle de Viking. Deze mascotte zwaait met zijn vlag zodra een reis geschikt is voor een gezinsvakantie. Bovendien krijgen de boekers van een dergelijke reis een Olle-reispakket cadeau, een rugzak vol verrassingen voor onderweg.

Kijk voor meer informatie over rondreizen in Groot-Brittannië of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscanbrit.nl.

Trefwoorden: Familievakantie, Groot-brittannië, Reizen, Rondreis, Strandvakantie, Vakantie