Met Buro Scandinavia rechtstreeks naar het Zweedse Åre/Östersund

Met Buro Scandinavia rechtstreeks naar het Zweedse Åre/Östersund van Buro Scandinavia

Door: Buro Scandinavia  28-07-2009
Trefwoorden: Vakantie, Wintersport, Schaatsen

Noordwest-Europa specialist Buro Scandinavia start, in samenwerking met IJsburo en op initiatief van oa Visit Sweden, een nieuwe charter van Amsterdam naar Åre/Östersund in Zweden. Åre is dé skibestemming van Scandinavië en Östersund is het Zweedse schaatswalhalla.

De vluchten worden elke zondag in de periode van 14 februari t/m 21 maart 2010 uitgevoerd door Malmö Aviation met een Avro Jet voorzien van 108 stoelen. Buro Scandinavia biedt 8 dagen incl. vlucht, transfer en appartement aan vanaf € 499,- per persoon (obv 4 personen - € 639,- p.p. obv 2 personen).

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia BV over het nieuwe aanbod: “We zijn zeer enthousiast over de nieuwe charter. De bestemming is perfect voor wintersportliefhebbers en biedt ons de gelegenheid om het wintersport hoogseizoen voor Zweden gemakkelijk en snel bereikbaar te maken. Åre is een prachtig skigebied, is sneeuwzeker, heeft uiteenlopende wintersportmogelijkheden en mooie accommodaties. Östersund staat bekend om de geweldige schaatsmogelijkheden en langlauf- en cross country mogelijkheden. In februari en maart wordt dagelijks een prachtige ijsbaan sneeuwvrij gehouden. Bovendien is het in de Zweedse wintersportgebieden veel minder massaal dan in de bekende skigebieden in de Alpen, wat het knusser en gezelliger maakt. Het gebied leent zich ook uitstekend voor een nieuwe winter adventure week, die we hebben opgenomen in onze nieuwe brochure. We verwachten dat de bestemming goed zal lopen vanwege de perfecte wintersportomstandigheden en natuurlijk de zeer scherpe prijs.”

Kijk voor meer informatie over Åre en Östersund of andere bestemmingen in Noordwest-Europa op www.buroscanbrit.nl.

Trefwoorden: Reisorganisatie, Schaatsen, Skien, Vakantie, Wintersport