Goed ICT-bedrijfsplan absolute noodzaak voor ondernemers

Goed ICT-bedrijfsplan absolute noodzaak voor ondernemers van BuyOnline BV

Door: BuyOnline BV  08-06-2011
Trefwoorden: Virtualisatie, Netwerk Infrastructuur, IT-inkoop

Interview met Laurent van der Palm, General Manager bij BuyOnline, voor Het Ondernemers Belang. In dit artikel benadrukt hij dat met een juiste ICT-structuur de productiviteit en efficiency van de bedrijsproccesen vergoot worden, waardoor een beter rendement kan worden behaald.

Het bedrijfsleven is er zich nog niet altijd van bewust dat het opzetten van een gedegen ICT-beleidsplan van essentieel belang is. Er wordt nog niet voldoende nagedacht over de financiële, bedrijfseconomische en logistieke facetten die in zo'n plan behoren te worden verwoord. Volgens Laurent van der Palm, General Manager bij het in Amsterdam Zuidoost gevestigde BuyOnline, is de vraag hoe alles technisch moet worden ingericht feitelijk niet meer interessant. "Het gaat er om hoe je door je ICT-structuur de productiviteit en efficiency van de bedrijfs-processen vergroot, waardoor een beter rendement kan worden behaald."

Lees verder: http://www.buyonline.nl/over-ons/persberichten/goed-ict-bedrijfsplan-is-absolute-noodzaak.html

Trefwoorden: IT-inkoop, Netwerk Infrastructuur, Virtualisatie,

Ander nieuws en updates van BuyOnline BV

Persbericht: BuyOnline lanceert nieuwe website van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Persbericht: BuyOnline lanceert nieuwe website

BuyOnline heeft een nieuwe website gelanceerd. Na de aanpassing van de huisstijl en de corporate identity, is de komst van deze nieuwe website een logische vervolgstap.