ICT advies & service

ICT advies & service van BuyOnline BV

Door: BuyOnline BV  08-06-2011
Trefwoorden: Cloud Computing, Virtualisatie, Netwerk Infrastructuur

Vanzelfsprekend biedt de webshop van BuyOnline u een overzicht van het complete aanbod aan IT-producten. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van alle producten en merken op het gebied van computers, printers, data opslag, netwerken, multimedia, componenten, telecom en software.

Bij BuyOnline beschikt u over eén vaste accountmanager. Dit betekent één aanspreekpunt die het totale traject van advies tot en met uitlevering begeleidt. Maar ook meedenkt in oplossingen, die zowel nu als in de toekomst voordelen kunnen opleveren. We houden rekening met beschikbare kennis en capaciteit in uw bedrijfsomgeving, maar stellen ook prioriteiten inzake continuïteit, veiligheid, duurzaamheid en kosten.

Trefwoorden: Cloud Computing, Netwerk Infrastructuur, Virtualisatie

Andere producten en diensten van BuyOnline BV

Onsite dienstverlening van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Onsite dienstverlening

Gebaseerd op de protocollen in uw organisatie draagt BuyOnline, als u dat wenst, zorg voor het verwijderen van data en/of het vernietigen van harde schijven.


Logistieke IT-oplossingen van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Logistieke IT-oplossingen

Een goede logistieke inzet van uw leverancier van IT-producten is essentieel bij de stroomlijning van uw organisatie en processen. Bij BuyOnline realiseren we (ons) dat iedere dag!


Installatiediensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Installatiediensten

Tijd is geld. U wilt de mogelijkheden benutten om continuïteit en bedrijfszekerheid te realiseren zonder tegelijkertijd hoge kosten te maken.


IT-Inkoopdiensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

IT-Inkoopdiensten

Wilt u toewerken naar meer standaarden binnen uw bedrijf, beter inzicht in de kosten per werkplek of meer weten over besparingen? BuyOnline adviseert u graag!