Installatiediensten

Installatiediensten van BuyOnline BV

Door: BuyOnline BV  08-06-2011
Trefwoorden: Installatie Software, Configuratie hardware, Inrichten serverruimte/datacenter,

Tijd is geld. U wilt de mogelijkheden benutten om continuïteit en bedrijfszekerheid te realiseren zonder tegelijkertijd hoge kosten te maken. Daarom bereiken ons steeds vaker verzoeken om aanvullende diensten te verrichten. Ga voor gemak en zekerheid met installatie via BuyOnline.

Gemak en zekerheid bij installatie
Aanvullende diensten zoals asset registratie, verzorging van DOA-checks, BIOS aanpassen, labelling en serienummer registratie. Ook het configureren van hardware, de installatie van software en zelfs de volledige aanleg van een netwerkinfrastructuur of het inrichten van een serverruimte, maken onderdeel uit van ons werk. BuyOnline staat in contact met een breed netwerk aan professionals die deze aanvullende diensten naar tevredenheid kunnen uitvoeren.

Trefwoorden: Configuratie hardware, Inrichten serverruimte/datacenter, Installatie netwerkinfrastructuur, Installatie Software,

Andere producten en diensten van BuyOnline BV

Onsite dienstverlening van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Onsite dienstverlening

Gebaseerd op de protocollen in uw organisatie draagt BuyOnline, als u dat wenst, zorg voor het verwijderen van data en/of het vernietigen van harde schijven.


Logistieke IT-oplossingen van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Logistieke IT-oplossingen

Een goede logistieke inzet van uw leverancier van IT-producten is essentieel bij de stroomlijning van uw organisatie en processen. Bij BuyOnline realiseren we (ons) dat iedere dag!


IT-Inkoopdiensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

IT-Inkoopdiensten

Wilt u toewerken naar meer standaarden binnen uw bedrijf, beter inzicht in de kosten per werkplek of meer weten over besparingen? BuyOnline adviseert u graag!


ICT advies & service van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

ICT advies & service

Vanzelfsprekend biedt de webshop van BuyOnline u een overzicht van het complete aanbod aan IT-producten. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van