IT-Inkoopdiensten

IT-Inkoopdiensten van BuyOnline BV

Door: BuyOnline BV  08-06-2011
Trefwoorden: Online Back-up, E-procurement, Lifecycle / standaardisatie

Wilt u toewerken naar meer standaarden binnen uw bedrijf, beter inzicht in de kosten per werkplek of meer weten over besparingen op printkosten? Ook over mobiel werken en CO2 -reductie kan BuyOnline u adviseren. Wij bieden inkoopdiensten aan op maat, geheel naar uw wensen en behoeften.

Na een inventarisatie van uw wensen en behoeften wordt de keuze gemaakt voor een vastomlijnd pakket aan producten, passend bij de doelen die zijn geformuleerd. Hierdoor zijn we in staat een helder overzicht van zowel producten als voorwaarden te formuleren. Vanzelfsprekend wordt het bestelsysteem volledig ingericht op basis van uw wensen.

Trefwoorden: E-procurement, Lifecycle / standaardisatie, Online Back-up,

Andere producten en diensten van BuyOnline BV

Onsite dienstverlening van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Onsite dienstverlening

Gebaseerd op de protocollen in uw organisatie draagt BuyOnline, als u dat wenst, zorg voor het verwijderen van data en/of het vernietigen van harde schijven.


Logistieke IT-oplossingen van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Logistieke IT-oplossingen

Een goede logistieke inzet van uw leverancier van IT-producten is essentieel bij de stroomlijning van uw organisatie en processen. Bij BuyOnline realiseren we (ons) dat iedere dag!


Installatiediensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Installatiediensten

Tijd is geld. U wilt de mogelijkheden benutten om continuïteit en bedrijfszekerheid te realiseren zonder tegelijkertijd hoge kosten te maken.


ICT advies & service van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

ICT advies & service

Vanzelfsprekend biedt de webshop van BuyOnline u een overzicht van het complete aanbod aan IT-producten. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van