Logistieke IT-oplossingen

Logistieke IT-oplossingen van BuyOnline BV

Door: BuyOnline BV  08-06-2011
Trefwoorden: Levering op maat

Een goede logistieke inzet van uw leverancier van IT-producten is essentieel bij de stroomlijning van uw organisatie en processen. Bij BuyOnline realiseren we (ons) dat iedere dag! BuyOnline zorgt ervoor dat u de producten (indien op voorraad) na bestelling de volgende werkdag in huis heeft. Binnen Nederland rekenen we hiervoor geen verzendkosten. Heeft u nog dezelfde dag een spoedopdracht? Ook dat is mogelijk.

Maatwerkleveringen
Daarnaast kunt u BuyOnline inschakelen voor maatwerkleveringen.We bedoelen daarmee bestellingen die u in delen, op meerdere of lastige locaties of in de vorm van speciaal samengestelde pakketten wenst te ontvangen. Ook voor de afvoer/inruil of het verhuizen van hardware en voor het inzamelen van lege tonercartridges zijn wij uw partner. 

Trefwoorden: Levering op maat

Andere producten en diensten van BuyOnline BV

Onsite dienstverlening van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Onsite dienstverlening

Gebaseerd op de protocollen in uw organisatie draagt BuyOnline, als u dat wenst, zorg voor het verwijderen van data en/of het vernietigen van harde schijven.


Installatiediensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Installatiediensten

Tijd is geld. U wilt de mogelijkheden benutten om continuïteit en bedrijfszekerheid te realiseren zonder tegelijkertijd hoge kosten te maken.


IT-Inkoopdiensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

IT-Inkoopdiensten

Wilt u toewerken naar meer standaarden binnen uw bedrijf, beter inzicht in de kosten per werkplek of meer weten over besparingen? BuyOnline adviseert u graag!


ICT advies & service van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

ICT advies & service

Vanzelfsprekend biedt de webshop van BuyOnline u een overzicht van het complete aanbod aan IT-producten. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van