Onsite dienstverlening

Onsite dienstverlening van BuyOnline BV

Door: BuyOnline BV  08-06-2011
Trefwoorden: Installatie op locatie, Asset registratie, Software as a Service (SaaS),

Gebaseerd op de protocollen in uw organisatie draagt BuyOnline, als u dat wenst, zorg voor het verwijderen van data en/of het vernietigen van harde schijven. Niet onbelangrijk is onze ondersteuning bij uw Software Asset Mananagement (SAM). SAM biedt u meer inzicht in de gebruikte software en mogelijkheden om te komen tot aanzienlijke besparingen. In relatie hiermee kunnen wij u tevens adviseren over het huren van software licenties (Software as a Service).

Trefwoorden: Asset registratie, Installatie op locatie, Software as a Service (SaaS), Software Asset Mangement (SAM),

Andere producten en diensten van BuyOnline BV

Logistieke IT-oplossingen van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Logistieke IT-oplossingen

Een goede logistieke inzet van uw leverancier van IT-producten is essentieel bij de stroomlijning van uw organisatie en processen. Bij BuyOnline realiseren we (ons) dat iedere dag!


Installatiediensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

Installatiediensten

Tijd is geld. U wilt de mogelijkheden benutten om continuïteit en bedrijfszekerheid te realiseren zonder tegelijkertijd hoge kosten te maken.


IT-Inkoopdiensten van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

IT-Inkoopdiensten

Wilt u toewerken naar meer standaarden binnen uw bedrijf, beter inzicht in de kosten per werkplek of meer weten over besparingen? BuyOnline adviseert u graag!


ICT advies & service van BuyOnline BV thumbnail
08-06-2011

ICT advies & service

Vanzelfsprekend biedt de webshop van BuyOnline u een overzicht van het complete aanbod aan IT-producten. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van