Demo’s van toonaangevende digitale aanbieders tijdens BVA sessie

Door: Bva Bond Van Adverteerders  08-09-2006

Workshop Broadband Vital Advertisers tijdens PICNIC '06

Demo’s van toonaangevende digitale aanbieders tijdens BVA sessie

Tijdens PICNIC '06 Cross Media Week organiseert BVA bond van adverteerders op donderdag 28 september a.s. de workshop Broadband Vital Advertisers. Deze sessie met als ondertitel ‘Advertisers in the front seat in interactive, digital changes’ is gewijd aan veranderingen in techniek, content, rollen en samenwerkingsvormen in het nieuwe creatieve vakgebied van interactieve digitale beeldscherm communicatie. De workshop wordt geleid door Beer Flik (DZ) en Berry Vetjens (TNO ICT).

De BVA bijeenkomst wordt opgeluisterd met demo's van diverse toonaangevende (nieuwe) aanbieders van interactieve digitale TV. Van MSN/Windows Media Center zullen Matthijs Sienot, Derk Wagelaar en Jacqueline Smit aanwezig zijn, van UPC Aad Boon en Erik Jan Gelink en van Tele2 Hans Broekhuis. In de workshop wordt tevens een heldere vergelijking gemaakt van de diverse aanbieders.

Broadband Vital Advertisers
De workshop komt voort uit het vorig jaar door BVA gelanceerde platform Broadband Vital Advertisers, een leer- en experimenteer omgeving voor interactieve digitale beeldscherm communicatie (IDBC). Aan de eerste algemene en verkennende fase namen 42 adverteerders (met 125 deelnemers en 15 externe partijen) deel. Nu loopt de intensieve vervolgfase (haalbaarheidsstudie/pilots), waaraan 11adverteerders en 17 externe partijen deelnemen.

PICNIC '06
PICNIC ’06 Cross Media Week is het nieuwe jaarlijkse evenement van Amsterdam gericht op creativiteit in cross media content en technologie, speciaal op het gebied van entertainment en communicatie. Het evenement vindt plaats van 27 tot en met 29 september in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Kerngegevens
Workshop Broadband Vital Advertisers
Kosten: vrij toegankelijk; BVA leden krijgen voorrang
Datum: 28 september 2006 van 15.00-17.30 uur
Locatie: Terrein Westergasfabriek Amsterdam.
Aanmelden: http://www.bva.nl/index.php?pid=226  
Meer over PICNIC ‘06: http://www.crossmediaweek.org  


Contact Bva Bond Van Adverteerders

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share