BVD Tweewielers Oost 2 BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Archimedesweg 2 , 1098 JP Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over BVD Tweewielers Oost 2 BV

BvD Tweewielers B.V. te Amsterdam is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen heeft, neemt u gerust contact met ons op.

Alle vestigingen zijn geopend van :

Maandag t/m Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur.

Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur.

Zondag 12.00 uur tot 17.00 uur.

De beste fietsenmakers van Amsterdam.

Wij durven ons met recht de beste fietsenmakers van Amsterdam te noemen. Het maken van fietsen is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Er komen steeds meer verschillende systemen op de markt met daarbij de noodzakelijke technische kennis. De beste fietsenmakers van Amsterdam krijgen regelmatig externe cursussen om alle nieuwe ontwikkelingen hun eigen te maken.

Zelfs de beste fietsenmakers van Amsterdam maken fouten.

Ja helaas. Niemand is perfect. Gelukkig gebeurt dit heel weinig doordat wij een interne controle uitvoeren bij elke fiets die gerepareerd wordt. Indien er toch een reparatie niet goed is uitgevoerd verlenen wij u de beste service die er bestaat. Wij luisteren naar u en lossen het op.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BVD Tweewielers Oost 2 BV in Archimedesweg 2, Amsterdam Noord-Holland 1098 JP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1098 JP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820467]