(Sport)massage & Workshops Weerbaarheid

Door: C-Flexion  07-05-2012

Bij C-Flexion (Sport)massage & Weerbaarheid worden deze lente vaste tarieven los gelaten. Klanten mogen zelf bepalen hoeveel zij voor een behandeling of workshop willen betalen. Onderneemster Caroline Tjong Ayong laat deze sympathieke actie doorlopen tot 21 juni.

Huur moet wel betaald
Je zou kunnen denken dat je gratis (sport)massages en deelname aan weerbaarheidsworkshops kunt krijgen. “Dat is een misverstand, want gratis is toch echt iets anders hoor, hoe moet ik anders mijn huur betalen? Het is wel degelijk de bedoeling dat klanten betalen, ze mogen gewoon zelf bepalen wat ze de diensten waard vinden.” aldus de eigenaresse. Positiever gevoelTjong Ayong heeft al wat ervaring met deze manier van werken, en ontdekte dat zowel de tevredenheid van de klant als haar eigen werkplezier wordt vergroot door deze bijzondere manier van betalen. “Klanten betalen over het algemeen even veel of zelfs iets meer dan toen de vaste tarieven nog van kracht waren” vertelt de eigenaresse. “Maar het gevoel dat ze er bij hebben is veel positiever!”

Aansluiten bij klantbehoefte
C-Flexion zet zich volledig in om haar diensten zo goed mogelijk op de behoefte van de klant aan te sluiten. Klanttevredenheid staat op de eerste plaats; zijn de klanten tevreden, dan is Caroline Tjong Ayong tevreden. Het zelf bepalen van de tarieven sluit hier naadloos bij aan. C-Flexion geeft sport-, ontspannings- en stoelmassages, waarbij elke massage wordt afgestemd op de persoonlijke behoeftes en eventuele blessures van de klant. Bij de workshops Weerbaarheid & Zelfverdediging komen o.a. lichaamshouding, grenzen aangeven, zelfvertrouwen en zelfverdedigingstechnieken aan bod. Afhankelijk van de wensen van de klant worden deze individueel of in groepsverband gegeven.

De massagebehandelingen vinden plaats bij Chiropractie Tønner op de Uiterwaardenstraat 90 in Amsterdam of op verzoek thuis/ op kantoor. De workshops Weerbaarheid & Zelfverdediging worden op verschillende locaties gegeven. Voor een afspraak of meer informatie kijk op www.C-Flexion.nl of bellen naar 06 - 483 482 91


Andere producten en diensten van C-Flexion

07-05-2012

Deze lente laat C-Flexion vaste tarieven voor Massage en Weerbaarheid los

Bij C-Flexion (Sport)massage & Weerbaarheid worden deze lente vaste tarieven los gelaten. Klanten mogen zelf bepalen hoeveel zij voor een