DUURZAME VERPAKKINGEN

DUURZAME VERPAKKINGEN van Cafe del Mar

Door: Cafe del Mar  10-07-2013
Trefwoorden: Duurzaam Ondernemen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Ambachtelijk

De vers gebrande koffie wordt verpakt in zakken van zogeheten ‘kraft paper’. Een hoge kwaliteit biologisch afbreekbare en recyclebare zakken. De zakken zijn voorzien van een ventiel om de versheid lang te bewaren. Er kan wel lucht uit ontsnappen, maar niet inkomen. De zakken worden niet bedrukt, maar gestickerd bij Scorlewald in Schoorl, een instelling waar mensen met een geestelijke beperking wonen en werken. Zo dragen ook zij hun steentje bij aan uw product. De kg-zakken worden weer verpakt in kartonnen dozen die 6 zakken elk bevatten (dus 6 kg totaal). Bij voorkeur leveren wij per doos bestellingen uit. De verkoopprijzen van de tonnetjes van 2,5 kg en 1 kg bedragen respectievelijk € 59 en € 49 (excl 21% btw).

Trefwoorden: Ambachtelijk, Cafe del Mar, Duurzaam Ondernemen, Duurzaamhied, Fair Trade, Goed Doel, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Andere producten en diensten van Cafe del Mar

SINGLE ORIGIN van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

SINGLE ORIGIN

Cafe del Mar, leverancier van een van de allerbeste koffiesoorten ter wereld; de Stricktly Hard Bean, Arabica Platanillo.


ZUIVER ARABICA van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

ZUIVER ARABICA

Cafe del Mar is leverancier van 100% Arabica bonen!


RAINFOREST ALLIANCE van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

RAINFOREST ALLIANCE

Onze koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd.


DAGVERS GEBRAND van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

DAGVERS GEBRAND

De tijd tussen het branden en de levering aan u is bijzonder kort. Hierdoor blijven geur, smaak en aroma het best bewaard.


TRANSPARANTE ‘FAIR TRADE’ van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

TRANSPARANTE ‘FAIR TRADE’

Met de aankoop van onze Cafe del Mar koffie doneert u $ 1,- per kg aan een fonds, dat onder beheer staat van Stichting Solidaridad.