RAINFOREST ALLIANCE

RAINFOREST ALLIANCE van Cafe del Mar

Door: Cafe del Mar  10-07-2013
Trefwoorden: Koffie, Duurzaam Ondernemen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onze koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd. Zoals de naam al zegt, voor de bescherming van de tropische regenwouden. Om het logo te mogen voeren moeten de boeren voldoen aan een lijst van meer dan 200 zware eisen. Deze eisen gaan over behoud en herbebossing, afvalbeheer, waterbehoud, milieu en sociale omstandigheden. Door de strenge eisen die Rainforest Alliance stelt, kunt u er – met ons – gerust op zijn dat eventuele giftige stoffen die normaliter gebruikt worden voor de gewasbescherming en de verwerking van de bonen, tot een minimum zijn beperkt. Ook voor uw gezondheid en die van uw collega’s en medewerkers. Op de website van de Rainforest Alliance kunt u zien waar onze koffie vandaan komt en is en hoe zij volledig te traceren is.

Trefwoorden: Bonen koffie, Cafe del Mar, Duurzaam Ondernemen, Duurzaamhied, Koffie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Andere producten en diensten van Cafe del Mar

SINGLE ORIGIN van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

SINGLE ORIGIN

Cafe del Mar, leverancier van een van de allerbeste koffiesoorten ter wereld; de Stricktly Hard Bean, Arabica Platanillo.


ZUIVER ARABICA van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

ZUIVER ARABICA

Cafe del Mar is leverancier van 100% Arabica bonen!


DUURZAME VERPAKKINGEN van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

DUURZAME VERPAKKINGEN

De zakken worden niet bedrukt, maar gestickerd bij Scorlewald in Schoorl, een instelling waar mensen met een geestelijke beperking wonen en werken. Zo dragen ook zij hun steentje bij aan uw product.


DAGVERS GEBRAND van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

DAGVERS GEBRAND

De tijd tussen het branden en de levering aan u is bijzonder kort. Hierdoor blijven geur, smaak en aroma het best bewaard.


TRANSPARANTE ‘FAIR TRADE’ van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

TRANSPARANTE ‘FAIR TRADE’

Met de aankoop van onze Cafe del Mar koffie doneert u $ 1,- per kg aan een fonds, dat onder beheer staat van Stichting Solidaridad.