ZUIVER ARABICA

ZUIVER ARABICA van Cafe del Mar

Door: Cafe del Mar  10-07-2013
Trefwoorden: Koffie, Cafe, Espresso

Er zijn twee bonensoorten: Robusta en Arabica. Robusta bonen zijn bitterder en zorgen voor een nasmaak. Zij worden veelal geteeld in Azië en Afrika en zijn veel goedkoper dan Arabica bonen. Arabica bonen zijn zachter en verfijnder van smaak. Daarnaast is er ook een verschil in het cafeïnegehalte. Robusta heeft een hoger gehalte aan cafeïne dan de Arabica boon: Arabica bevat tussen de 0.8% en de 1.3%, terwijl de Robusta boon een cafeïnegehalte heeft dat ligt tussen de 2 % en de 2.5 %. Juist om de zachte smaak en het lage cafeïnegehalte heeft Café del Mar bewust voor een 100 % Arabica gekozen.

Trefwoorden: Bonen koffie, Cafe, Cafe del Mar, Cappucino, Espresso, Koffie, Top Koffie

Andere producten en diensten van Cafe del Mar

SINGLE ORIGIN van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

SINGLE ORIGIN

Cafe del Mar, leverancier van een van de allerbeste koffiesoorten ter wereld; de Stricktly Hard Bean, Arabica Platanillo.


RAINFOREST ALLIANCE van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

RAINFOREST ALLIANCE

Onze koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd.


DUURZAME VERPAKKINGEN van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

DUURZAME VERPAKKINGEN

De zakken worden niet bedrukt, maar gestickerd bij Scorlewald in Schoorl, een instelling waar mensen met een geestelijke beperking wonen en werken. Zo dragen ook zij hun steentje bij aan uw product.


DAGVERS GEBRAND van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

DAGVERS GEBRAND

De tijd tussen het branden en de levering aan u is bijzonder kort. Hierdoor blijven geur, smaak en aroma het best bewaard.


TRANSPARANTE ‘FAIR TRADE’ van Cafe del Mar thumbnail
10-07-2013

TRANSPARANTE ‘FAIR TRADE’

Met de aankoop van onze Cafe del Mar koffie doneert u $ 1,- per kg aan een fonds, dat onder beheer staat van Stichting Solidaridad.