Camping Vliegenbos

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meeuwenlaan 138 , 1022 AM Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Camping Vliegenbos

Uniek gelegen middenin een 25 ha groot bos op 6 minuten van het bruisende centrum van Amsterdam en vlakbij het rustieke Waterland-gebied met weilanden en plaatsjes als Marken, Edam en Volendam.
In Amsterdam tal van bezienswaardigheden zoals de grachten, de Bloemenmarkt, de Jordaan, het Rijksmuseum en het Van Goghmuseum. Camping Vliegenbos is door de ANWB goedgekeurd, heeft twee sterren en biedt op een 3,5 ha groot beschermd terrein kampeerders, campers en caravanners een heerlijk verblijf. U vindt er onder meer een restaurant, een goed gesorteerde winkel, een wasserette en nieuwe sanitairgebouwen. Ook zijn er voorzieningen voor gehandicapten. Honden zijn niet toegestaan.
Op 200 meter van de camping bevinden zich de bushaltes. Wij reserveren alleen voor de Trekkershutten en het groepsverblijf.

Onze campingwinkel en restaurant ligt volgens vele op het mooiste plekje in Amsterdam!
Op ons terras kunt u genieten in de luwte van de drukke stad.

Winkel.
De winkel biedt u alle mogelijke producten om te genieten van uw verblijf op de camping. In onze bakkerij bakken wij voor u elke dag vers brood, (choco) croissants, zoetigheden, wafels etc.
Naast het grote assortiment aan eten en drinken verkopen wij ook alle nodige kampeerartikelen.
Openingstijden: 08.00 - 23.00 uur.

Restaurant.
In ons restaurant en op het terras kunt u vanaf 8 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds alles bestellen wat er op onze menukaart staat. Van een lekker ontbijt in de ochtend tot een heerlijke maaltijd 's avonds. Vers belegde broodjes, een heerlijke vis of vlees schotel of toch liever een pizza. Alles is mogelijk!
Kiest u ervoor om uw maaltijd mee te nemen dan is dit natuurlijk ook geen probleem!
Openingstijden keuken: 08.00 - 22.00 uur.
Openingstijden restaurant: 08.00 - 23.00 uur.
Betaling: V Pay, PIN en Maestro mogelijk.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/CampingVliegenbos

Categorieën: Campsites

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Camping Vliegenbos in Meeuwenlaan 138, Amsterdam Noord-Holland 1022 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fietsen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Fietsen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1022 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821895]