Careerjet.nl lanceert affiliatieprogramma

Careerjet.nl lanceert affiliatieprogramma van Careerjet.nl

Door: Careerjet.nl  18-09-2008
Trefwoorden: Internet, Vacatures, Zoekmachine

Careerjet controleert de web publishers thematisch op kwaliteit, zodat de dienstverlening naar haar klanten toe tegelijk verbreed en verdiept wordt. De affiliaties kunnen geselecteerd per onderwerp, per sector en per locatie. De kwaliteit van de gekozen affiliaties wordt voortdurend gemonitord.

Met het affiliatieprogramma beoogt Careerjet de passieve werkzoeker, (i.e. niet actief op zoek, maar wel geïnteresseerd) thematisch te bereiken. In de meeste beroepsvelden hebben high potentials al een job. Desondanks kunnen zij toch interesse hebben om van werkgever te veranderen. Dankzij deze verschillende thematische websites kunnen deze high potentials nu ook bereikt worden. Zij kiezen dan zelf of ze ingaan op de vacatures die zij te zien krijgen.

Met dit dieper en breder bereik via kwalitatief geselecteerde websites, biedt Careerjet een verhoogde zichtbaarheid van de geïndexeerde jobs, terwijl de kwaliteit van de doorverwijzingen verzekerd blijft.

Careerjet Nederland is sinds haar oprichting in 2006 vlot uitgegroeid tot een vooraanstaande jobwebsite waar werkzoekers en werkgevers elkaar snel en efficiënt kunnen vinden. Careerjet verzamelt wereldwijd de vacatures in één uitgebreide database. Vanuit deze database verwijst Careerjet de werkzoekers naar de websites met de oorspronkelijke vacature.

Meer info over het Careerjet affiliatieprogramma is beschikbaar op :   http://www.careerjet.nl/partners/

Trefwoorden: Affiliate, Affiliatie, Careerjet, Internet, Jobs, Vacatures, Zoekmachine,