Carwash Clean City Amsterdam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: President Kennedylaan 783 , 1079 MS Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Carwash Clean City Amsterdam

Welkom bij Carwash Clean City Hand Carwash.

Carwash Clean City levert een dienst die uniek is in Amsterdam.
Wij wassen uw auto van binnen en buiten handmatig.
Omdat uw auto altijd schoner wordt door het wassen met de hand dan op een andere manier. De auto blijft langer schoon en je hebt geen last van krassen. Ook wordt vaak bij een reguliere wasbeurt de binnenkant niet meegenomen. Wij vinden dat een auto zowel van buiten als van binnen schoon moet zijn.
Carwash Clean City nodigt u daarom uit om de uiterlijke en innerlijke schoonheid van uw auto naar boven te halen!

Het idee achter Carwash Clean City is dat de autowasstraat niet voor iedereen een geschikte optie is. Ook het zelf handmatig wassen van uw auto is een tijdrovende bezigheid waar veel mensen niet aan toekomen. Een schone auto kan echter wel een visitekaartje zijn voor uw bedrijf of voor uzelf.

Omdat er eigenlijk weinig opties op de markt zijn naast de autowasstraat of het zelf handmatig wassen, biedt Carwash Clean City u de oplossing.
Wij maken uw auto zowel van binnen als van buiten schoon ongeacht welke van onze wasbeurten u kiest. Wij streven er trouwens altijd naar om de auto binnen een half uur schoon te maken.

Carwash Clean City streeft ernaar om net zo goed voor uw auto te zorgen zoals u dit zelf doet en u een product te leveren waar u meer dan tevreden mee bent. Wij zien uw bezoek bij Carwash Clean City daarom graag tegemoet!

Carwash Clean City is er niet alleen voor de particuliere markt. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Voor de zakelijke klant bieden wij volledig op maat gemaakte pakketten. U kunt aangeven op welke werkzaamheden u de nadruk wenst te leggen, zodat we voor u een individueel wasprogramma samenstellen.

Wij brengen uw auto terug in showroomstaat!

Daarnaast kunnen we u forse kortingen bieden, wanneer er afspraken worden gemaakt om een minimum aantal auto’s per maand aan ons uit te besteden.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Wash

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Carwash Clean City Amsterdam in President Kennedylaan 783, Amsterdam Noord-Holland 1079 MS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Polijsten diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Polijsten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1079 MS, Nederland

 • Palthe Basics

  Zekeringstraat 42 Amsterdam Noord-Holland 1014 BT

 • Y-publicaties

  Keizersgracht 213 Amsterdam Noord-Holland 1016 DT

 • Arti Choc

  Koninginneweg 141 Amsterdam Noord-Holland 1075 CM

 • B.m.o.-advies

  Roerstraat 68 3 etage Amsterdam Noord-Holland 1078 LS

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821608]