YOGA & SURFEN OP SARDINIË - 12 - 19 juni 2010

Door: Casa Di Yoga  17-08-2009
Trefwoorden: Yoga, Ontspannen, RelaxenCASA DI YOGA – Yoga & Surfen op Sardinië


Amsterdam 23 april 2010 - CASA DI YOGA organiseert van 12 tot en met 19 juni een yoga en surfvakantie in Putzu Idu.  Geniet van de ultieme combinatie van yoga, surfen en het zomerse strandleven tijdens een heerlijke week op het eiland Sardinië.

Het mediterrane Italiaanse eiland Sardinië heeft een subtropisch klimaat, stille stranden en een azuurblauwe zee. Behalve deze ideale omstandigheden voor een relaxte yogavakantie kent het eiland meer dan 200 dagen per jaar surfbare golven. Maar ook zoutmeren met flamingo’s, overblijfselen uit de prehistorie en ruïnes uit de Romeinse tijd zijn ingrediënten voor een perfecte vakantie met yoga en activiteiten.  De heerlijke Italiaanse boerenkeuken maakt de vakantie compleet.

Over CASA DI YOGA

CASA DI YOGA is altijd op zoek naar bijzondere combinaties van yoga en andere activiteiten om telkens weer een unieke ervaring te verzorgen. CASA DI YOGA biedt het hele jaar door yogavakanties naar de meest zonnige en vooral originele plekken ter wereld. Naast de yogalessen worden er talloze activiteiten aangeboden en is er bovendien voldoende ruimte om op ontdekking uit te gaan.

CASA DI YOGA is opgericht door Laura Bronkers, zelf actief beoefenaar van yoga. Door haar werk in de film- en TV-industrie heeft zij veel van de wereld gezien en kent zij als geen ander die onontdekte plekjes en bijzondere ervaringen. Laura: “Ik zie het als een prachtige uitdaging om mensen mee te nemen naar mijn favoriete bestemmingen. Door middel van yoga maken deelnemers zo niet alleen kennis met bijzondere plekken, maar kunnen ze eveneens genieten van al het moois dat deze locaties te bieden hebben. Het is echt yoga met een vakantie.”

Kijk voor het uitgebreide programma van  deze yoga & surfvakantie op www.casadiyoga.nlTrefwoorden: Ontspannen, Relaxen, Yoga, Yoga In Italie, Yoga Vakantie, Yogavakantie,

Contact Casa Di Yoga

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share