Goede start voor vakantiehuizenportaal Casamundo.nl

Door: Casamundo  28-04-2009
Trefwoorden: Vakantie, Vakantiehuis, Vakantiewoning


Directeur Nils Regge is enthousiast over het goede begin: “Dankzij onze jarenlange ervaring met onze Duitse website kunnen we nu de Nederlandse markt ook goed bedienen. Dat onze grote aanbod de Nederlanders tevreden stelt, laat het grote aantal boekingen in deze eerste periode zien. Wij hopen op een goede voortzetting van deze uitstekende start.”

Ondanks het grote aantal boekingen is er nog ruim keus voor de zomervakantie. Op Casamundo.nl zijn diverse vakantieverblijven te vinden, variërend van bungalow tot hotel, van appartement tot villa. Via de zoekmachine is het gemakkelijk om geschikte en beschikbare vakantieverblijven te vinden. De vakantieganger kan onder meer zoeken op sauna, zwembad, garage, terras en afstand tot het water. De filtering maakt het mogelijk precies die accommodaties te vinden die geheel aansluiten op de wensen van de vakantieganger. De waterrat vindt zijn perfecte vakantielocatie even makkelijk als de moeder die graag een kinderbed in haar accommodatie heeft.


Voor meer informatie:

Casamundo GmbH
Herengracht 575, 1-5
1017 CA Amsterdam
[email protected]
Tel.: 020-5219427

Trefwoorden: Bungalow, Casamundo, Internetportal, Vakantie, Vakantiebungalow, Vakantiehuis, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiewoningen,