Castro Apotheek De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Muiderstraat 14 16 , 1011 RB Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Castro Apotheek De

Wij zien het als onze taak u geneesmiddelen te verstrekken en daarbij de begeleiding te geven die nodig is voor een correct en veilig gebruik.

Om uw geneesmiddelengebruik zo goed mogelijk te begeleiden, vragen wij bij uw inschrijving naast uw adres en verzekeringsgegevens ook informatie over uw gezondheid en geneesmiddelengebruik. Deze gegevens verwerken wij in ons apotheeksysteem waardoor bewaking op eventuele ongewenste effecten van aan u voorgeschreven geneesmiddelen mogelijk is.
Bij uitschrijving kunt u aan ons een overzicht vragen van geleverde geneesmiddelen die u mee kunt nemen naar een andere apotheek.

Als u uw medicijnen bij onze apotheek haalt, maar niet bij ons ingeschreven staat, wordt de aan u geleverde medicatie automatisch via de computer doorgegeven aan uw apotheek. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan moet u het zelf doorgeven aan uw apotheek.
Bent u bij ons ingeschreven, maar haalt u uw medicijnen bij een andere apotheek die dat niet automatisch aan ons doorgeeft, dan moet u dit aan ons melden. Op die manier kunnen we uw medicatiedossier zo volledig mogelijk houden en uw geneesmiddelengebruik bewaken.

Gaat u naar het ziekenhuis?

De Apotheek Servicepunten van de Amsterdamse ziekenhuizen vragen voor opname een medicatieoverzicht van u op aan de apotheek. Bij ontslag uit het ziekenhuis stuurt het Apotheek Service Punt een overzicht met de (gewijzigde) medicatie aan de apotheek.
U kunt ook voor een bezoek aan een specialist zelf een overzicht aanvragen bij de apotheek om mee te nemen.

Privacy

De apotheek beschikt over een aparte ruimte voor het bespreken van privacy gevoelige onderwerpen. U kunt ons altijd vragen hier gebruik van te maken. ook kunt u ons bellen en een afspraak maken.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pharmaceutical Raw Materials

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Castro Apotheek De in Muiderstraat 14 16, Amsterdam Noord-Holland 1011 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1011 RB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825692]