Centrale verwarming van der Wal BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Anthony Fokkerweg 51 , 1059 CP Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Centrale verwarming van der Wal BV

Van der Wal BV is dé groothandel voor centrale verwarming producten, radiatoren, vloerverwarming, cv ketels, boilers, waterpompen en oliestook producten voor alle installatie bedrijven en ZZP-ers in de regio Amsterdam, Noord-Holland.

Wij zijn leverancier van een groot aantal toonaangevende merken waar we een breed productassortiment van hebben (vaak op voorraad). De bedrijven die zaken met ons doen vinden niet alleen ons grote assortiment met grote merken belangrijk, maar ook ons hoge service level, de hoge kwaliteit en de grote voorraad van onze cv ketels, boilers, vloerverwarming en radiatoren! Een opsommingen van een aantal grote merken:

Remeha CV ketels + alle onderdelen
Intergas CV ketels
Acova radiatoren
Dura radiatoren
Zehnder radiatoren
Thermrad radiatoren
Simer dompel pompen
Wilo pompen
Grundfos pompen
Biral pompen op bestelling
Gampper thermostaat kranen
Danfoss thermostaat kranen
VSH klemfittingen
Heimeier thermostaat kranen
vloerverwarming
Giacomini klemfittingen
Maar ook gerenommeerde merken van pijpen, fittingen en meet- en regelsystemen zoals honeywell en Uponor/Unipipe kunnen wij uit voorraad leveren.

Door ons hoge service niveau zijn wij dé leverancier voor uw HR-ketels, boilers, zonneboilers, geisers, thermostaten en overige producten op het gebied van centrale verwarmingsproducten.

Naast het feit dat wij groothandel zijn voor bovenstaande producten, zijn wij ook groothandel voor plafondverwarming installaties en vloerverwarming installaties.

Als grote leverancier van radiatoren in de regio Amsterdam hebben wij diverse soorten radiatoren, zoals: badkamer radiatoren, paneelradiatoren, plintradiatoren, design radiatoren, wandconvectoren, elektrische radiatoren, enz.

Tevens zijn wij groot als leverancier van oliestook producten. Olieslangen, fittingen, flare fittingen, enz. Met ook in deze productgroep grote merken zoals Oventrop Oliefilters en Monarch verstuivers.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrale verwarming van der Wal BV in Anthony Fokkerweg 51, Amsterdam Noord-Holland 1059 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1059 CP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714104]