Amerikaanse rawfood expert “David Wolfe” geeft lezing in Amsterdam

Amerikaanse rawfood expert “David Wolfe” geeft lezing in Amsterdam van Chocolate Club

Door: Chocolate Club  29-09-2008
Trefwoorden: Hypotheek, Eten, Krediet

Hij is een van de vertegenwoordigers van rauwe voeding: een 100% plantaardige manier van eten waarbij voedsel niet boven 42 graden wordt verhit om alle aanwezige voedingsstoffen te behouden. De natuurlijke energie en levens kracht van het voedsel is meetbaar en voelbaar krachtiger dan wanneer het gekookt is. David Wolfe spreekt onder andere over supervoeding, optimaal leven door optimaal te eten, rauwe gezonde chocolade, natuurlijke genezing en hoe je de beste dag ooit kunt hebben (in zijn eigen woorden: “the best day EVER”). Hij is van mening dat elke ziekte omkeerbaar is en dat “je bent wat je eet.”

Dit evenement word georganiseerd door het nederlandse bedrijf Mastercare, wat rauwe superfoods en natuurlijke levensstijl producten verkoopt. Zij organiseren ook de “Chocolate Club.” Op zaterdag avond 1 november zal Wolfe tijdens de Chocolate Club party aanwezig zijn, om een korte introductie lezing te geven voor zijn seminar de volgende dag. Op zaterdag avond word er ook een luxe rawfood diner aangeboden.

Het seminar op zondag 2 november zal plaats vinden in de Muiderkerk in Amsterdam en er worden rauwe superfood dranken en hapjes uitgedeeld, om mensen het genot hiervan te laten ervaren. De deuren gaan om 13:15 open en de lezing duurt van 14:00-19:00. Er zal een uitgebreid assortiment superfoods, informatie en producten aanwezig zijn.

De voorverkoop is nu gestart tegen een gereduceerde prijs. De prijs voor het seminar zondag is €85,- inclusief superfood dranken en snacks. Het Chocolate Club feest zaterdag zal €15,- kosten, inclusief meditatie concert, DJ's, een VJ show en de introductie lezing van David Wolfe.

Trefwoorden: Club, Entainment, Eten, Hypotheek, Krediet, Lening, Marketingman, Mastercare, Muiderkerk, Plantaardig, Rawfood, Seminar, Superfood,

Contact Chocolate Club

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share