Choosebeauty Awards

Choosebeauty Awards van Choosebeauty

Door: Choosebeauty  06-11-2008
Trefwoorden: Website, Beauty, Cosmetica

Consumenten kunnen op Choosebeauty hun oordeel geven op de producten. Leveranciers kunnen producten aandragen welke nog niet op Choosebeauty vermeld staan. Naast het cijfer dat wordt toegekend aan het product telt tevens de hoeveelheid van de beoordelingen mee.

De 11 awards zullen worden toegekend in de volgende categorieën: Make up, Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging, Haarverzorging, Haarstyling, Haarkleuring, Hand & Voet, Bad & Douche, Mondverzorging, Deodorant & Mannenverzorging.

Doordat de beoordelingen zich online afspelen geeft dit een heel eerlijk en transparant beeld. De beoordelingen kunnen worden gegeven en gelezen door iedereen. Elke beoordeling wordt nagekeken voordat deze online staat en men kan maar één beoordeling per product geven. Door het geven van beoordelingen maken de bezoekers van Choosebeauty zelf ook kans op leuke prijzen!

Inmiddels staan er op Choosebeauty zo’n 3000 producten en zijn er al meer dan 1000 beoordelingen gegeven. Choosebeauty is een handige website om op zoek te gaan naar het ideale beautyproduct, informatie te lezen over de producten, beautytips en kun je gezellig meekletsen op het forum.

Op 20 april 2009 worden de winnaars van de Choosebeauty Awards bekend gemaakt!

Trefwoorden: Beauty, Cosmetica, Handverzorging, Lichaamsverzorging, Mascara, Voetverzorging, Website