Choosebeauty awards 2009

Choosebeauty awards 2009 van Choosebeauty

Door: Choosebeauty  05-02-2009
Trefwoorden: Beauty, Beautyproducten, Beauty Awards

Vaak zie je dat dergelijke awards gaan naar nieuwe innovatieve producten met een grote mediacampagne. Bij Choosebeauty telt alleen jouw mening! De producten zijn te beoordelen op resultaat, verpakking, gebruiksgemak, houdbaarheid en prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast is er ruimte om je mening te geven over je ervaring met het product. De winnaars van de Choosebeauty award worden bepaald door de hoogte van het cijfer in combinatie met het aantal stemmen.

De 11 awards zullen worden toegekend in de volgende categorieën: Make up, Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging, Haarverzorging, Haarstyling, Haarkleuring, Hand & Voet, Bad & Douche, Mondverzorging, Deodorant en Mannenverzorging.

Met het geven van beoordelingen kun je zelf ook nog wat winnen. Tot 1 maart maak je kans op een luxe weekendje Antwerpen. Door jouw beoordelingen help je andere mensen met hun keuze naar het ideale beautyproduct. Zo krijgen we meer inzicht in de beste beautyproducten en zien we er allemaal net iets mooier uit!


Op 20 april 2009 worden de winnaars van de Choosebeauty Awards bekend gemaakt!

Trefwoorden: Beauty, Beauty Awards, Beautyproducten, Choosebeauty Awards,