CI Interventie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pontanusstraat 32 , 1093 SB Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over CI Interventie

Ik ben Paul de Jonge, zelfstandige praktijk CI Interventie en hou me bezig met psychotherapie, psychologisch onderzoek en coaching.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

In mijn praktijk vanuit Amsterdam Oost en Badhoevedorp behandel ik allerlei klachten op het gebied van leven, werk en relatie.

Het kan goed zijn dat je eigenlijk niet precies weet wat je psychologische klachten zijn, alleen dát je ze hebt. Problemen en vragen die je maar moeilijk in een lijstje kunt samenvatten. Ik nodig je uit me te bellen of mailen; ik hoor je verhaal graag en dan kan ik je ook precies vertellen wat ik voor je kan doen.

Kom bij mij in therapie

Als je de eerste keer bij mij in therapie komt, nemen we de tijd voor je verhaal. We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt.

Jouw ontwikkeling als mens houdt nooit op. Toch kun je het meeste dat op je pad komt goed zelf aan, of samen met familie en vrienden. De therapie van mij is erop gericht je snel weer in dat leven te krijgen.

Hoe zwaar het ook voor je voelt, waarschijnlijk herken ik jouw klacht en ken ik ook de behandelmethoden die er voor zijn. In de behandeling nemen wij tijd voor het beschrijven van jouw klacht en het vinden van de oorzaak ervan. In de regel weten we dat al binnen acht sessies. De meeste mensen zijn al enorm geholpen als het ze duidelijk is, als ze snappen wat er speelt, waar het vandaan komt en welke rol zij er zelf in spelen. Met dat inzicht leer je ook wat je kunt doen.

Heb je vragen, of wil je weten wat ik voor jou kan doen, bel of mail mij dan gerust. Ik help je graag en afspraken zijn bij mij ook mogelijk buiten kantoortijden in de avonduren. Kijk ook gerust op www.psyned.nl en www.ci-interventie.nl

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CI Interventie in Pontanusstraat 32, Amsterdam Noord-Holland 1093 SB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1093 SB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815407]