BusinessMaroc / Marokkaanse ondernemers / Marokkaanse bedrijvengids / Ondernemersgids

BusinessMaroc / Marokkaanse ondernemers / Marokkaanse bedrijvengids / Ondernemersgids van Ciano Marketing

Door: Ciano Marketing  19-06-2007

BusinessMaroc de eerste Marokkaanse ondernemersgids van Europa. BusinessMaroc zal zich in eerste instantie voornamelijk gaan richten op de Marokkaanse ondernemers in Nederland. De gids is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Ciano Marketing en de Turkse ondernemergids Webisrehberi.

Wij geloven dat dit product uniek en een mijlpaal in de Nederlandse geschiedenis is omdat het in het algemeen moeilijk is om een goed overzicht van Marokkaanse ondernemers in Nederland te vinden.Voorheen was het dan ook ingewikkeld voor Nederlandse ondernemers (netwerken) om deze bijzondere groep te vinden

Het doel van BusinessMaroc is het in kaart brengen, van de vele bedrijven die Nederland rijk is, van Marokkaanse ondernemers.. Deze unieke gids biedt u de mogelijkheid om de verschillende bedrijven in één oogopslag te vinden. BusinessMaroc zal zowel particulieren als ondernemingen de mogelijkheid bieden om het zakelijke netwerk te vergroten, kennis uit te wisselen en de economie draaiend te houden..

In 1997 telde Nederland nog 1800 Marokkaanse bedrijven, vandaag de dag telt Nederland circa 6800 Marokkaanse bedrijven. Dit gegeven schets de groei en daarmee het aanmerkelijk belang van ondernmers van Marokkaans komaf binnen de Nederlandse economie.

BusinessMaroc is ook van groot belang voor de ondernemers, die er in vermeld staan. Hierdoor wordt een mogelijkheid gecreëerd om (sub)netwerken te ontwikkelen, afzet of groei kansen te vergroten, de rest van de opkomende ondernemers te stimuleren en indien nodig de professionaliteit van bepaalde ondernemers te vergroten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ciano Marketing
Tourniairestraat 1
1065 KK Amsterdam
Tel: 020 - 617 21 17
Fax: 020 - 617 85 51
[email protected]
www.cianomarketing.nl