CoolSculpting Kliniek Amsterdam

Afdrukken

Is CoolSculpting Kliniek Amsterdam incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roemer Visscherstraat 41 , 1054 EW Amsterdam, Noord-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over CoolSculpting Kliniek Amsterdam

CoolSculpting Kliniek Amsterdam ligt vlakbij het Vondelpark, om de hoek bij de Vondelbrug en voert CoolSculpting behandelingen uit. CoolSculpting is een vorm van Cryolipolyse waarbij vetcellen worden bevroren, waarna ze door het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor is er geen operatie nodig voor het verwijderen van vet, in tegenstelling tot een liposuctie behandeling. CoolSculpting is de enige cryolipolyse methode die is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Druk Administration. Zo bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is CoolSculpting Kliniek Amsterdam in Roemer Visscherstraat 41, Amsterdam Noord-Holland 1054 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cryolipolyse diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Cryolipolyse per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1054 EW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226712]