Cor Wilkes Auto-Elektriciteit

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bloys van Treslongstraat 54 , 1056 XD Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Cor Wilkes Auto-Elektriciteit

Cor Wilkes is een familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1939 door de heer Cor Wilkes.

In 1976 hebben Leo en Adri Wilkes het bedrijf van hun vader voortgezet. Beiden waren al jaren werkzaam in het bedrijf en konden dus zonder problemen het werk en de daarbij behorende service voortzetten.

In 1997 werd Leo Wilkes in verband met ziekte gedwongen het rustig aan te doen, waardoor hij minder verantwoordelijkheden nam binnen het bedrijf. Vanaf dat moment was het leiden van het bedrijf de verantwoordelijkheid van Adri Wilkes.

Op 1 maart 2011 heeft Aldert Wilkes, zoon van Leo Wilkes het bedrijf overgenomen en zet het succes voort.

Cor Wilkes heeft al ruim 65 jaar ervaring met het repareren en reviseren van dynamo's en startmotoren voor personenwagens, vrachtwagens, schepen, industrie, scooters en motorfietsen. Deze ervaring in combinatie met onze toegewijde werknemers en de beste materialen zorgen ervoor dat wij consequent hoge kwaliteit kunnen leveren.

De hoogste prioriteit in ons bedrijf is het afleveren van 100% kwaliteit werk en klantvriendelijkheid, wat zich vertaalt in een uitstekende service en persoonlijke aandacht voor de klant. 100% Kwaliteit werk uit zich in het feit dat alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, te allen tijde worden vervangen bij reparatie en revisie. Daarnaast zorgen wij voor een snelle service en wordt u uiterst gastvrij ontvangen.

Om de reparatie zo goed mogelijk uit te voeren hebben wij de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten. Daarnaast hebben wij een grote voorraad aan onderdelen en kunt u tijdens het wachten op uw auto genieten van een kopje koffie.

In de afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in een professionele hefbrug om het werken aan de auto's te bevorderen. De auto's die gerepareerd worden kunnen indien nodig op de brug geplaatst worden, zodat de monteur gemakkelijk bij het probleem kan komen om dit nauwkeurig op te lossen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Parts

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Cor Wilkes Auto-Elektriciteit in Bloys van Treslongstraat 54, Amsterdam Noord-Holland 1056 XD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1056 XD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820377]